27 °C Budapest

Százmilliókat adtak az elképesztő elrendezésű házért +fotó

Pénzcentrum
2010. január 17. 07:02

Elkelt New York legvékonyabb háza. A Manhattan egyik legelőkelőbb történelmi lakónegyedének, Greenwich Village tőszomszédságában álló 3 szintes vörös téglás ház egyetlen hibája, hogy alig szélesebb 2,5 méternél.

Három szinten, csupán 12,8 méter hosszú és 2,9 méter szélességű területen helyezkedik el New York legkeskenyebb háza. A falak vastag vastagsága miatt a belső szélesség ugyan csak 2,6 méter, de így is volt olyan jelentkező, akinek az ingatlan megért 2,1 millió dollárt - nagyjából 390 millió forintot.


Forrás: WWN

A most eladott házat előző tulajdonosa még 2000-ben vásárolta az épületet 1,6 millió dollárért, így ha befelezetésként tekintett az ingatlanra, nem lehet túl boldog, mivel csupán 2,8%-os éves hozamot tudott rajta elérni.

Az alig 100 négyzetéteres házért kínált összeg inkább a környéknek, mintsem a ház kiváló elrendezésének köszönhető. A vékonyka lakás ugyanis Greenwich Village mellett - Manhattan sziget déli részének egyik legfelkapottabb lakóövezetében - található a Bedford Street 75 ½ szám alatt.

A ház azért visel ilyen furcsa postacímet, mivel a keskeny ingatlan megépítése előtt a területen még egy, a Bedford Street 75 és 77 között futó sikátor húzódott - írja a WeeklyWorldNews.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az ingatlankereskedő elmondása szerint a ház értékét növeli, hogy korábban egy Amerika-szerte ismert költőnő, és egy híres kultúrantropológus is lakott az épületben. Azért azt csendben hozzáteszi az ügynök, hogy nem kevés fantáziával kell rendelkezni a szokatlan alaprajzú lakás berendezéséhez.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 9. kedd
Emőd
32. hét
Augusztus 9.
Az állatkertek napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?