-2 °C Budapest

Ilyen körülmények közt is élnek Tesco alkalmazottak (képekkel)

2009. október 26. 16:58

Szabadidejében 100 milliós ingatlanokat ad-vesz, és felújít a Tesco ruházati pápája, legújabb szerzeményére 5 millió fontért keres vevőt. Már a főállásában sem keres keveset, de sosem jön rosszul egy kis mellékes.

Az 57 éves Terry Green-t a pletykák szerint két éve még csábították más vállalathoz, de a Tesco gyorsan reagált, és az akkori 1,5 millió fontos éves fizetését rögtön megtoldották még egy millióval, csakhogy ne hagyja ott a céget. A gazdaságos ruhák értékesítésért felelős öltözködési guru mára a cég topmenedzsereit leszámítva a Tesco legjobban fizetett alkalmazottja lett.

A szabadidejében sem kedveli az unalmas otthonüldögélést a középkorú úr. Ha csak teheti ingatlanokat nézeget, és vásárol szerte Európában. A megvásárolt házakat, lakásokat, nyaralókat magas költségen exkluzívan felújítja saját magának, majd miután ráunt a pompás ingatlanjára, busás haszonnal értékesíti tehetős vásárlóknak.


Éppen így tett a fenti képen látható házával is, amelyért annak ellenére, hogy nincs London legelőkelőbb negyedében, 5 millió fontot szeretne kapni a jövőbeli tulajdonostól. Az árat a fantasztikus londoni panoráma (a ház nagy részéből látható többek között a Parlament épülete és a London Eye óriáskerék), és az ebédlőn is jól látható igényes belső kialakítás miatt tartja reálisnak a ház tulajdonosa. Az ingatlant még 2006-ban vásárolta mintegy 2,5 millió fontért, és az exkluzív belsőépítészeti megoldásokra is mintegy 1,5 millió fontot költött a jól fizetett Tesco alkalmazott.

A ház étkezője háttérben a konyha


A ruhapápa az ingatlanokkal való üzletelést 12 évvel ezelőtt kezdte kicsiben, első lakását alig 70 ezer font haszonnal tudta továbbadni. Azóta több milliót keresett a felújított ingatlanjaival, és jelenleg is több projektje fut, van ingatlana például Mallorcán és a francia Riviérán is.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A francia birtok


A francia tengerpartnál található 2 hektáros telken álló 650 négyzetméteres házát korábban 2,2 millió fontért vásárolta, és a felújítása és kibővítése után mintegy 4,8 millió fontért szeretné továbbadni a tulajdonos.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 2. szombat
Melinda, Vivien
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem