18 °C Budapest

Megért 10 milliárdot a belső kétszintes a kínainak

2009. október 26. 13:02

Ha kiskorunkban megláttuk valaminek az alján a "Made in Hong Kong" feliratot, akkor nagy valószínűséggel az egy olcsó és silány minőségű tárgy lehetett. Nem áll ez a megállapítás az alábbi képen látható felhőkarcoló egyik belső kétszintes lakására, mely a napokban talált gazdára 56,5 millió dollárért (10 milliárd forintért).


Forrás: overseaspropertymall.com

Az 554 négyzetméteres ingatlan vevője Kínából érkezett, de egyéb információkat nem árultak el róla. A fejlesztő (Henderson Land) szerint a lakásár tekintetében egyedülálló adásvételről beszélhetünk, amely nem csak a városban, hanem világszerte példátlan.

A hongkongi ingatlanszakértők szerint bár vannak a gazdaság felépülésére utaló jelek, a százezer dolláros négyzetméterár még mindig túlzónak tűnik. Az ingatlan a felsőbb szinteken található, ahonnan kiváló kilátás nyílik a Viktória-kikötőre. A belső kétszintes ötszobás lakást számos extra helyiséggel is felszerelték.

Található benne jóga és fitneszterem, medence, melyek láttán az eladó szerint könnyen lecsendesedik, akik sokallja a vételárat. A cég képviselője hozzátette, hogy a múlt hónapban egy üzletember 24,5 millió dollárt adott egy 74 négyzetméteres lakásért a városban, ami négyzetméterre vetítve közel három és félszeres árat jelent.

Gyász: elhunyt Pál Mihály

Nyolcvanhat éves korában szerdán elhunyt Pál Mihály Munkácsy-díjas szobrászművész - közölte a család csütörtökön.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?