7 °C Budapest

Gyurcsány 66 milliót fizetett a kúriáért

2009. október 26. 12:32

Dés László zenész kúriáját vette meg Kötcsén Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök. Az ingatlan a Dobozy-kúria szomszédságában van, ahol a Fidesz minden ősszel Polgári Piknikre gyűlik össze. A volt kormányfő titkársága megerősítette a hírt: Gyurcsány Ferenc és felesége közösen vették meg a nyaralót 66 millió forintért - írja az Index.hu.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Gyurcsány Ferenc a Kossuth-díjas zenész, Dés László kúriáját vásárolta meg Kötcsén. A helyiek azt mondják, szépen felújított épület került a Gyurcsány-család birtokába. A kötcseiek nem értik, hogy Dés László, aki különösen szerette a falut, miért vált meg a kúriától. Egyesek szerint kevesebb ideje volt már leutazni a Balatontól 10 kilométerre fekvő településre..

Az ingatlanvásárlás pikantériája, hogy az új Gyurcsány-ház annak a Dobozy-kúriának a szomszédságában található, ahol a Fidesz minden ősszel Polgári Piknikre gyűlik össze. Gyurcsányék tavaly nyáron már megpróbáltak ingatlant venni Kötcsén. Akkor a volt kempinget szemelték ki, azt azonban elővásárlási jogával élve végül egy szemesi nő vehette meg.

Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára közösen vettek nyaralót Kötcsén, 66 millió forintért - közölte a volt kormányfő titkársága. A házaspár fele-fele arányban tulajdonosa, és az ingatlant fel fogja tüntetni vagyonnyilatkozatában a volt kormányfő.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 28. péntek
Károly, Karola
4. hét
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?