23 °C Budapest

Gyurcsány 66 milliót fizetett a kúriáért

2009. október 26. 12:32

Dés László zenész kúriáját vette meg Kötcsén Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök. Az ingatlan a Dobozy-kúria szomszédságában van, ahol a Fidesz minden ősszel Polgári Piknikre gyűlik össze. A volt kormányfő titkársága megerősítette a hírt: Gyurcsány Ferenc és felesége közösen vették meg a nyaralót 66 millió forintért - írja az Index.hu.

Gyurcsány Ferenc a Kossuth-díjas zenész, Dés László kúriáját vásárolta meg Kötcsén. A helyiek azt mondják, szépen felújított épület került a Gyurcsány-család birtokába. A kötcseiek nem értik, hogy Dés László, aki különösen szerette a falut, miért vált meg a kúriától. Egyesek szerint kevesebb ideje volt már leutazni a Balatontól 10 kilométerre fekvő településre..

Az ingatlanvásárlás pikantériája, hogy az új Gyurcsány-ház annak a Dobozy-kúriának a szomszédságában található, ahol a Fidesz minden ősszel Polgári Piknikre gyűlik össze. Gyurcsányék tavaly nyáron már megpróbáltak ingatlant venni Kötcsén. Akkor a volt kempinget szemelték ki, azt azonban elővásárlási jogával élve végül egy szemesi nő vehette meg.

Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára közösen vettek nyaralót Kötcsén, 66 millió forintért - közölte a volt kormányfő titkársága. A házaspár fele-fele arányban tulajdonosa, és az ingatlant fel fogja tüntetni vagyonnyilatkozatában a volt kormányfő.

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 28. csütörtök
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. szeptember 28. 10:19
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM