Celebgyerek-hajsza miatt menekül a sztárpár

2009. augusztus 15. 14:02

Mint arról már korábban tájékoztattuk olvasóinkat, Brad Pitt és Angelina Jolie 35 millió fontért (11 milliárd forintért) vásárolt egy kastélyt Dél-Franciaországban. A sztárpár megelégelte, hogy ők és gyermekeik folyamatosan a lesifotósok zaklatásának van kitéve, ezért fontolóra vették a költözést. A 44 éves színész mindenesetre belevágott a felújítási munkálatokba.

Melyek várhatóan körülbelül 5 millió fontot (1,6 milliárd forintot) emésztenek majd fel. A 35 szobás ingatlant a gyermekek számára is otthonossá kívánják varázsolni. Már elkészültek a biztonsági rendszer tervei is, amivel távol tudják majd tartani az illetékteleneket és meg tudják őrizni a nyugalmukat a lesifotósoktól.

A franciaországi kastély madártávlatból

A színész elmondta: "Az egész család élvezi az itteni körülményeket, távol a nagyvárosok zajától. A kastély el van vágva a nagyvilágtól, mégis biztonságban érezzük magunkat. A tengerentúlon a paparazzik folyamatos zaklatásának vagyunk kitéve. Itt nyugodtan elmehetünk a szomszéd kisváros boltjába bevásárolni anélkül, hogy szétszednének az emberek.

Angelina Jolie és Brad Pitt

A lesifotósok vadásznak a gyermekeinkre, ráadásul a bulvárlapokban valótlan, sértő tartalmú cikkeket jelentetnek meg rólunk. Franciaországban a média is sokkal visszafogottabb, ezért fontolgatjuk, hogy nem csak időlegesen, hanem végleg ideköltözünk, ha a támadásokkal nem hagynak alább. Trükköket vagyunk kénytelenek bevetni, amikor az ikrek megszülettek egy fotós felmászott a kórház tetejére, mert úgy tudta, hogy helikopterrel fogunk távozni, ehelyett autóval hagytuk el a helyszínt, igaz az éjszaka közepén."

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem