1 °C Budapest

Celebgyerek-hajsza miatt menekül a sztárpár

2009. augusztus 15. 14:02

Mint arról már korábban tájékoztattuk olvasóinkat, Brad Pitt és Angelina Jolie 35 millió fontért (11 milliárd forintért) vásárolt egy kastélyt Dél-Franciaországban. A sztárpár megelégelte, hogy ők és gyermekeik folyamatosan a lesifotósok zaklatásának van kitéve, ezért fontolóra vették a költözést. A 44 éves színész mindenesetre belevágott a felújítási munkálatokba.

Melyek várhatóan körülbelül 5 millió fontot (1,6 milliárd forintot) emésztenek majd fel. A 35 szobás ingatlant a gyermekek számára is otthonossá kívánják varázsolni. Már elkészültek a biztonsági rendszer tervei is, amivel távol tudják majd tartani az illetékteleneket és meg tudják őrizni a nyugalmukat a lesifotósoktól.

A franciaországi kastély madártávlatból

A színész elmondta: "Az egész család élvezi az itteni körülményeket, távol a nagyvárosok zajától. A kastély el van vágva a nagyvilágtól, mégis biztonságban érezzük magunkat. A tengerentúlon a paparazzik folyamatos zaklatásának vagyunk kitéve. Itt nyugodtan elmehetünk a szomszéd kisváros boltjába bevásárolni anélkül, hogy szétszednének az emberek.

Angelina Jolie és Brad Pitt

A lesifotósok vadásznak a gyermekeinkre, ráadásul a bulvárlapokban valótlan, sértő tartalmú cikkeket jelentetnek meg rólunk. Franciaországban a média is sokkal visszafogottabb, ezért fontolgatjuk, hogy nem csak időlegesen, hanem végleg ideköltözünk, ha a támadásokkal nem hagynak alább. Trükköket vagyunk kénytelenek bevetni, amikor az ikrek megszülettek egy fotós felmászott a kórház tetejére, mert úgy tudta, hogy helikopterrel fogunk távozni, ehelyett autóval hagytuk el a helyszínt, igaz az éjszaka közepén."

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 3. szombat
Ferenc, Olívia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?