22 °C Budapest

Színészlakás eladó: 930 eFt/nm, azonnal költözhető - képek

2009. július 15. 14:02

A kaliforniai árakhoz képest potom pénzért, mindössze 675 ezer dollárért (130 millió forintért) kínálja eladásra egyik Marina del Rey-ben található házát a híres amerikai színász, Martin Sheen.

140 négyzetméter alapterületű háromszobás ingatlan 1970-ben épült, a színész és felesége öt évvel ezelőtt vásárolta 629 ezer dollárért. Az értékesítéssel megbízott ügynökség szerint az irányárból is látszik, hogy házaspár nem nyerészkedni akar, hanem csak túl akarnak adni egy feleslegessé vált ingatlanon.

A színész családjának nem ez az elsőszámú lakása, feleségével Malibun élnek. A közel negyven éves házat valószínűleg egyik családtagjuknak vásárolták, vagy bérbe adták valakinek az elmúlt években.

A család számos ingatlannal rendelkezik, nekik gyakorlatilag ez a ház csak egy a sok közül. A Sheen família gyakran bonyolít adásvételeket, apja nyomdokait követve a színész fia is több lakóingatlant vásárolt már.

A ház teljesen felújított állapotban eladó, a hálószobák, a három fürdőszoba, a konyha és az egyéb helyiségek mind-mind első osztályú anyagok felhasználásával lettek újjávarázsolva. A ingatlanhoz tartozik még egy két autó befogadására alkalmas garázs is.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 24. 08:05