17 °C Budapest

Egy éve fűzték a csinos színésznőt: végül beadta a derekát - képek

2009. július 21. 12:02

Megfogadta ingatlanközvetítője tanácsát a Vészhelyzetből ismert Parminder Nagra (ő játszotta Neela Rasgota doktornőt a sorozatban) és némi szünet után újra piacra dobta parlagon heverő Los Angelesben található házát. A válság nem igazán hatotta meg a színésznőt, mivel bár a környékbeli ingatlanok ára jelentősen csökkent, a művésznő alig engedett az egy évvel ezelőtti irányárból.

 


Parminder Nagra

A modern stílusú négyszobás ház 1982-ben épült. Az ingatlan jó elrendezését bizonyítja, hogy a 390 négyzetméteres telken fekvő 224 házban minden szükséges helyiség megtalálható ennek ellenére nincs zsúfoltság, tágas terek várják az odalátogatót.

A házat két évvel ezelőtt 870 ezer dollárért vásárolta a színésznő, majd teljesen felújította azt a saját igényei szerint. A házba ennek ellenére sosem költözött be, csak második számú ingatlannak használta.

A művésznő egy szintén Los Angelesben található, 166 négyzetméter alapterületű lakásban él, amit még 5 évvel ezelőtt vásárolt 1,025 millió dollárért.

Az értékesítéssel megbízott ingatlanközvetítő elmondta, hogy egy évvel ezelőtt 1,484 millió dollárért már hirdette a házat, majd a gyér érdeklődés miatt előbb 40 ezret engedett a művésznő az irányárból, majd visszavonta a megbízást.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A házat a közvetítő tanácsára azonban idén újra piacra dobták, de a színésznő meglehetősen zsugorinak bizonyult, ami az árengedményt illeti.


Ezúttal 1,375 millió dollárban jelölte meg az irányárat, ami köszönőviszonyban sincs a környékbeli ingatlanok elmúlt egy évben tapasztalt értékvesztésével (a képek forrása: Bergproperties).

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 4. kedd
Ferenc
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?