-2 °C Budapest

Egy éve fűzték a csinos színésznőt: végül beadta a derekát - képek

2009. július 21. 12:02

Megfogadta ingatlanközvetítője tanácsát a Vészhelyzetből ismert Parminder Nagra (ő játszotta Neela Rasgota doktornőt a sorozatban) és némi szünet után újra piacra dobta parlagon heverő Los Angelesben található házát. A válság nem igazán hatotta meg a színésznőt, mivel bár a környékbeli ingatlanok ára jelentősen csökkent, a művésznő alig engedett az egy évvel ezelőtti irányárból.

 


Parminder Nagra

A modern stílusú négyszobás ház 1982-ben épült. Az ingatlan jó elrendezését bizonyítja, hogy a 390 négyzetméteres telken fekvő 224 házban minden szükséges helyiség megtalálható ennek ellenére nincs zsúfoltság, tágas terek várják az odalátogatót.

A házat két évvel ezelőtt 870 ezer dollárért vásárolta a színésznő, majd teljesen felújította azt a saját igényei szerint. A házba ennek ellenére sosem költözött be, csak második számú ingatlannak használta.

A művésznő egy szintén Los Angelesben található, 166 négyzetméter alapterületű lakásban él, amit még 5 évvel ezelőtt vásárolt 1,025 millió dollárért.

Az értékesítéssel megbízott ingatlanközvetítő elmondta, hogy egy évvel ezelőtt 1,484 millió dollárért már hirdette a házat, majd a gyér érdeklődés miatt előbb 40 ezret engedett a művésznő az irányárból, majd visszavonta a megbízást.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A házat a közvetítő tanácsára azonban idén újra piacra dobták, de a színésznő meglehetősen zsugorinak bizonyult, ami az árengedményt illeti.


Ezúttal 1,375 millió dollárban jelölte meg az irányárat, ami köszönőviszonyban sincs a környékbeli ingatlanok elmúlt egy évben tapasztalt értékvesztésével (a képek forrása: Bergproperties).

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 8. péntek
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm