Eladó a világ legdrágább háza

2009. augusztus 7. 12:02

A németországi Sylt szigete sokáig az ország milliomosainak játszóterének számított, ahol az árak különösen elszabadultak. A helyi ingatlanok között nem egy több millió euróba kerül, a most eladásra kínált, a világ legdrágábbnak tartott házát például 6,3 millióért kínálja most gazdája.

Az még hagyján, hogy 6,3 millió euróért (1,7 milliárd forint) kínálják a házat, de ha hozzátesszük, hogy mindössze harminc négyzetméterről van szó, már nyugodtan leeshet az állunk.

Igaz, a ház hosszú homokdűnéken nyúlik el, tökéletes kilátással a tengerre, és igazi vidéki hangulatot áraszt a vörös kis tégláival, és nádtetejével. A harminc négyzetméteren egyébként egy picike konyha, fürdőszoba, fér el, valamint egy keskeny lépcső, ami a fenti hálószobába vezet.

A tulajdonos a Hamburger Abendblatt újságnak elmondta: eredetileg kis szerették volna bővíteni a házat, de az engedélyt ehhez évek óta nem kapják meg. Mióta a sajtó felkapta a hírt, hogy "eladó a világ legdrágább háza" rengeteg érdeklődő hívja fel a tulajdonost, még egy japán tv-csatorna stábja is felkereste őt, így egyáltalán nem kizárt, hogy hamarosan új gazdára talál a házikó.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 26. vasárnap
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
Hősök napja
Május 26.
Szentháromság
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 25. 19:20
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem