Paloták csodája: eladták Amerika legdrágább házát

2009. július 16. 10:02

Megtörtént a legnagyobb összegű amerikai ingatlaneladás 2009-ben: egy 2000 négyzetméteres Aspen-i ház lett a befutó, amely 43 millió dollárért, azaz 8,3 milliárd forintért kelt el.

Az egy hete eladott ingatlan valóban csodába illő: fából, kőből és üvegből épült, 9 hálószoba, 13 fürdőszoba, egy külön vendégház és egy hatalmas garázs tartozik hozzá.

Fotó: ibtimes.com


Lapértesülések szerint az ingatlan legnagyobb különlegessége, hogy egy nyitott -ám fűthető- medence is tartozik hozzá, ami jól jöhet az Aspen-i síparadicsomban.

Az Aspen belvárosában található épületért tulajdonosa 43 millió dollárt - 8,3 milliárd forint- kapott. Ingatlanpiaci szakértők szerint ez eddig a 2009-es rekord, azonban még mindig messze van a legdrágábban elkelt amerikai ház árától.

Fotó: Google Earth


A rekordot ugyanis a világhírű ingatlanmágnás, Donald Trump tartja, aki 2008-ban 100 millió dollárért -azaz a jelenlegi árfolyamon 19,4 milliárd forintért- adott túl egy Pam Beach-i villán.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 29. szerda
Magdolna
22. hét
Május 29.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem