Már London is megfizethetőbb Budapestnél

Pénzcentrum
2009. június 5. 08:47

A DTZ elemzése szerint a legendásan drága londoni West End-en megfizethetőbb az irodabérlet, mint az elvileg olcsó Budapesten.

A DTZ Iroda Megfizethetőségi Indexe az átlagos irodabérlési költséget az egy alkalmazottra jutó bevételhez viszonyítja. Az elemzés arra következtetésre jut, hogy olyan közép- és kelet-európai városok, mint Varsó, Prága és Budapest a relatív alacsony bérleti díjak ellenére Európa legkevésbé megfizethető irodai helyszínei.

A legendásan drága városokban, a londoni West Enden és a párizsi központi üzleti negyedben az irodák ugyan továbbra is drágák, de egyre megfizethetőbbé válnak ahogy a bérleti díjak folyamatosan csökkennek és a fejlesztők is egyre nagyobb hajlandóságot mutatnak a kedvezményadásra a bérlők megtartása érdekében.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 19:19
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm