Korszerű Otthon Hitel 25 ezer forintos gázszámla jóváírással!

Pénzcentrum
2009. április 23. 10:45

A FŐGÁZ a Magyar Cetelem Bank a ma délelőtti sajtótájékoztatón jelentette be új, lakossági ügyfeleknek kínált szolgáltatását. A Korszerű Otthon Hitel pénzügyi konstrukció célja, hogy segítséget nyújtson a fogyasztóknak a tudatos energiafelhasználáshoz, illetve energia-megtakarítási törekvéseik megvalósításához.

A fogyasztási hitelek magyarországi piacvezetőjeként számon tartott Magyar Cetelem Bank partnerségében kialakított szolgáltatás célja, hogy további segítséget nyújtson a fővárosi lakossági gázfogyasztóknak a tudatos energiafelhasználáshoz, illetve az energiahatékonyság növeléséhez.

A FŐGÁZ utóbbi évekre vonatkozó fogyasztási adatainak elemzése rávilágított, hogy a fővárosi háztartási fogyasztók körében a 2007-től eltelt időszakban 7-8 %-os földgáz-fogyasztáscsökkentés történt. Az energia gazdaságos felhasználása mindenki közös érdeke, ezért a szolgáltató a jövőben is támogatni kívánja háztartási fogyasztók tudatos és takarékos energiafelhasználását.

Mindezt elsőként egy egyszerű és minimális ráfordítással megvalósítható megoldás felajánlásával, a megfelelő és folyamatos készülék karbantartás elvégeztetésére irányuló szolgáltatás bevezetésével tette. Ezzel a biztonság növelésén túl mintegy 5-6 %-os megtakarítás érhető el, azonban sokszor a karbantartás már nem elegendő.

Korábban: Új lakossági szolgáltatást kínál a FŐGÁZ!

A Fővárosi Gázművek Zrt. a Magyar Cetelem Bank Zrt. partnerségében ezért egy olyan finanszírozási lehetőséget kínál a fogyasztók részére, amellyel akár további 20-40 %-os megtakarítás érhető el.

A Korszerű Otthon Hitel igénybevétele megkönnyíti a fogyasztók otthoni fűtési rendszerének vagy nyílászáróinak korszerűsítését, ezzel segítve energia megtakarításukat. A Cetelem vezérigazgatója az egyösszegű visszatérítés mellett a beruházás hosszú távú előnyét is kiemelte. A megtakarításból finanszírozható a hitel, a futamidő lejártát követően pedig kevesebb kiadás terheli a családi kasszát.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A hitel éppen ezért "klasszikus befektetésnek" tekinthető, mivel a fűtési rendszer felújításának eredményeként kiszámítható és biztos fogyasztáscsökkenés következik be. Nem elhanyagolható tény ezen felül, hogy a hatékony fűtési rendszer az adott lakás forgalmi értékére is pozitív hatással van.

A Korszerű Otthon Hitel kezes- és ingatlanfedezet nélkül felvehető rögzített törlesztőrészletű forint alapú hitel, így nincs árfolyam- és kamatkockázata, és a partnerek által nyújtott ingyenes korszerűsítési szaktanácsadás, valamint további kedvezmények kapcsolódhatnak hozzá.

A Korszerű Otthon Hitelt 2009. augusztus 31. előtt igénybe vevő fogyasztóinak a FŐGÁZ egyszeri 25.000 Ft-ot jóváír a 2009. december havi gázszámlájukból. Ez a jóváírás több mint egy fővárosi lakossági ügyfél átlagos éves fogyasztásának 10 %-a.

A Magyar Cetelem Bank és a FŐGÁZ közös szolgáltatása tehát a Fővárosi Gázművek Zrt. lakossági ügyfeleinek immár egy újabb lehetőséget kínál az ésszerű és takarékos energiafelhasználás megvalósítására. A készülék karbantartási szolgáltatással évi 5-6 % gázfogyasztás takarítható meg, ahol pedig ez kevés, vagy a készülékek állapota miatt nem kielégítő a karbantartás által nyújtott megoldás, ott a Korszerű Otthon Hitel kínál további segítséget, megtakarítási lehetőséget.

NEKED AJÁNLJUK
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?