7 °C Budapest

Korszerű Otthon Hitel 25 ezer forintos gázszámla jóváírással!

Pénzcentrum
2009. április 23. 10:45

A FŐGÁZ a Magyar Cetelem Bank a ma délelőtti sajtótájékoztatón jelentette be új, lakossági ügyfeleknek kínált szolgáltatását. A Korszerű Otthon Hitel pénzügyi konstrukció célja, hogy segítséget nyújtson a fogyasztóknak a tudatos energiafelhasználáshoz, illetve energia-megtakarítási törekvéseik megvalósításához.

A fogyasztási hitelek magyarországi piacvezetőjeként számon tartott Magyar Cetelem Bank partnerségében kialakított szolgáltatás célja, hogy további segítséget nyújtson a fővárosi lakossági gázfogyasztóknak a tudatos energiafelhasználáshoz, illetve az energiahatékonyság növeléséhez.

A FŐGÁZ utóbbi évekre vonatkozó fogyasztási adatainak elemzése rávilágított, hogy a fővárosi háztartási fogyasztók körében a 2007-től eltelt időszakban 7-8 %-os földgáz-fogyasztáscsökkentés történt. Az energia gazdaságos felhasználása mindenki közös érdeke, ezért a szolgáltató a jövőben is támogatni kívánja háztartási fogyasztók tudatos és takarékos energiafelhasználását.

Mindezt elsőként egy egyszerű és minimális ráfordítással megvalósítható megoldás felajánlásával, a megfelelő és folyamatos készülék karbantartás elvégeztetésére irányuló szolgáltatás bevezetésével tette. Ezzel a biztonság növelésén túl mintegy 5-6 %-os megtakarítás érhető el, azonban sokszor a karbantartás már nem elegendő.

Korábban: Új lakossági szolgáltatást kínál a FŐGÁZ!

A Fővárosi Gázművek Zrt. a Magyar Cetelem Bank Zrt. partnerségében ezért egy olyan finanszírozási lehetőséget kínál a fogyasztók részére, amellyel akár további 20-40 %-os megtakarítás érhető el.

A Korszerű Otthon Hitel igénybevétele megkönnyíti a fogyasztók otthoni fűtési rendszerének vagy nyílászáróinak korszerűsítését, ezzel segítve energia megtakarításukat. A Cetelem vezérigazgatója az egyösszegű visszatérítés mellett a beruházás hosszú távú előnyét is kiemelte. A megtakarításból finanszírozható a hitel, a futamidő lejártát követően pedig kevesebb kiadás terheli a családi kasszát.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A hitel éppen ezért "klasszikus befektetésnek" tekinthető, mivel a fűtési rendszer felújításának eredményeként kiszámítható és biztos fogyasztáscsökkenés következik be. Nem elhanyagolható tény ezen felül, hogy a hatékony fűtési rendszer az adott lakás forgalmi értékére is pozitív hatással van.

A Korszerű Otthon Hitel kezes- és ingatlanfedezet nélkül felvehető rögzített törlesztőrészletű forint alapú hitel, így nincs árfolyam- és kamatkockázata, és a partnerek által nyújtott ingyenes korszerűsítési szaktanácsadás, valamint további kedvezmények kapcsolódhatnak hozzá.

A Korszerű Otthon Hitelt 2009. augusztus 31. előtt igénybe vevő fogyasztóinak a FŐGÁZ egyszeri 25.000 Ft-ot jóváír a 2009. december havi gázszámlájukból. Ez a jóváírás több mint egy fővárosi lakossági ügyfél átlagos éves fogyasztásának 10 %-a.

A Magyar Cetelem Bank és a FŐGÁZ közös szolgáltatása tehát a Fővárosi Gázművek Zrt. lakossági ügyfeleinek immár egy újabb lehetőséget kínál az ésszerű és takarékos energiafelhasználás megvalósítására. A készülék karbantartási szolgáltatással évi 5-6 % gázfogyasztás takarítható meg, ahol pedig ez kevés, vagy a készülékek állapota miatt nem kielégítő a karbantartás által nyújtott megoldás, ott a Korszerű Otthon Hitel kínál további segítséget, megtakarítási lehetőséget.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm