18 °C Budapest

Korszerű Otthon Hitel 25 ezer forintos gázszámla jóváírással!

Pénzcentrum
2009. április 23. 10:45

A FŐGÁZ a Magyar Cetelem Bank a ma délelőtti sajtótájékoztatón jelentette be új, lakossági ügyfeleknek kínált szolgáltatását. A Korszerű Otthon Hitel pénzügyi konstrukció célja, hogy segítséget nyújtson a fogyasztóknak a tudatos energiafelhasználáshoz, illetve energia-megtakarítási törekvéseik megvalósításához.

A fogyasztási hitelek magyarországi piacvezetőjeként számon tartott Magyar Cetelem Bank partnerségében kialakított szolgáltatás célja, hogy további segítséget nyújtson a fővárosi lakossági gázfogyasztóknak a tudatos energiafelhasználáshoz, illetve az energiahatékonyság növeléséhez.

A FŐGÁZ utóbbi évekre vonatkozó fogyasztási adatainak elemzése rávilágított, hogy a fővárosi háztartási fogyasztók körében a 2007-től eltelt időszakban 7-8 %-os földgáz-fogyasztáscsökkentés történt. Az energia gazdaságos felhasználása mindenki közös érdeke, ezért a szolgáltató a jövőben is támogatni kívánja háztartási fogyasztók tudatos és takarékos energiafelhasználását.

Mindezt elsőként egy egyszerű és minimális ráfordítással megvalósítható megoldás felajánlásával, a megfelelő és folyamatos készülék karbantartás elvégeztetésére irányuló szolgáltatás bevezetésével tette. Ezzel a biztonság növelésén túl mintegy 5-6 %-os megtakarítás érhető el, azonban sokszor a karbantartás már nem elegendő.

Korábban: Új lakossági szolgáltatást kínál a FŐGÁZ!

A Fővárosi Gázművek Zrt. a Magyar Cetelem Bank Zrt. partnerségében ezért egy olyan finanszírozási lehetőséget kínál a fogyasztók részére, amellyel akár további 20-40 %-os megtakarítás érhető el.

A Korszerű Otthon Hitel igénybevétele megkönnyíti a fogyasztók otthoni fűtési rendszerének vagy nyílászáróinak korszerűsítését, ezzel segítve energia megtakarításukat. A Cetelem vezérigazgatója az egyösszegű visszatérítés mellett a beruházás hosszú távú előnyét is kiemelte. A megtakarításból finanszírozható a hitel, a futamidő lejártát követően pedig kevesebb kiadás terheli a családi kasszát.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A hitel éppen ezért "klasszikus befektetésnek" tekinthető, mivel a fűtési rendszer felújításának eredményeként kiszámítható és biztos fogyasztáscsökkenés következik be. Nem elhanyagolható tény ezen felül, hogy a hatékony fűtési rendszer az adott lakás forgalmi értékére is pozitív hatással van.

A Korszerű Otthon Hitel kezes- és ingatlanfedezet nélkül felvehető rögzített törlesztőrészletű forint alapú hitel, így nincs árfolyam- és kamatkockázata, és a partnerek által nyújtott ingyenes korszerűsítési szaktanácsadás, valamint további kedvezmények kapcsolódhatnak hozzá.

A Korszerű Otthon Hitelt 2009. augusztus 31. előtt igénybe vevő fogyasztóinak a FŐGÁZ egyszeri 25.000 Ft-ot jóváír a 2009. december havi gázszámlájukból. Ez a jóváírás több mint egy fővárosi lakossági ügyfél átlagos éves fogyasztásának 10 %-a.

A Magyar Cetelem Bank és a FŐGÁZ közös szolgáltatása tehát a Fővárosi Gázművek Zrt. lakossági ügyfeleinek immár egy újabb lehetőséget kínál az ésszerű és takarékos energiafelhasználás megvalósítására. A készülék karbantartási szolgáltatással évi 5-6 % gázfogyasztás takarítható meg, ahol pedig ez kevés, vagy a készülékek állapota miatt nem kielégítő a karbantartás által nyújtott megoldás, ott a Korszerű Otthon Hitel kínál további segítséget, megtakarítási lehetőséget.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 18. szombat
Diána
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?