60 milliót bukott a Dawson és a haverok sztárja!

2009. április 19. 08:00

A tengerentúli lakásárak csökkenése következtében csak 275 ezer dollárral (60 millió forinttal) olcsóbban tudott túladni házán a Dawson és a haverok című sorozatból hazánkban is ismert hollywoodi színésznő, mint amennyiért vásárolta.

A 29 éves Elizabeth Philpps (a filmben Audrey Liddell szerepét játszotta, Kéry Kitti szinkronizálta) mindössze 1,075 millió dollárt (236 millió forintot) kapott azért a 200 négyzetméter alapterületű mediterrán stílusban épült Los Angeles-i házért, melyért 2005-ben még 1,35 millió dollárt (mai árfolyamon 296 millió forintot) fizetett.

A hírek szerint a jó üzletet csinált vevő is a hírességek közé tartozik, de személyét egyelőre nem fedték fel. A színésznő és férje a közelben rendelkezik egy nagyobb ingatlannal, miután tavaly új jövevénnyel gyarapodott a család (Elizabeth tavaly augusztusban adott életet első gyermekének) a színésznő háza feleslegessé vált.

A négyszobás ház egyébként még 1923-ban épült, a hozzá tartozó egyébként trópusi növényekkel tarkított 325 négyzetméteres telekrész viszonylag kicsinek, az eddigi hírességek közül talán a legkisebbnek mondható.
A nappaliban kandalló és keményfa burkolat, a konyhában rozsdamentes acél kiegészítők, a fürdőszobában szauna gondoskodik a mindenkori lakók kényelméről.

A házat korszerű biztonsági rendszer védi, a szobákból nyíló teraszokról pedig a városra és a hegyekre egyaránt néző panoráma tárul elénk. Az ingatlan eladása körülbelül fél évet vett igénybe, az 1,425 millió dolláros irányárból fokozatosan engedni volt kénytelen a színésznő, míg végül - ha veszteséggel is de - sikerült túladni rajta. (a képek forrása: Bergproperies)

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 30. 20:58