Eladó John Lennon háza: óriási az érdeklődés - képek!

Pénzcentrum
2009. március 30. 16:00

Egy exkluzív ingatlanokkal foglalkozó hirdetési portál adatai szerint a napokban piacra dobták a Beatles együttes tragikus körülmények között elhunyt énekesének volt otthonát. John Lennon valamikor a hetvenes években élt a házban, ami iránt az azóta történt jelentős átalakítások ellenére is óriási az érdeklődés.

A hirdetésben megjelölt irányár 4,5 millió dollár, ami körülbelül 10 %-kal alacsonyabb a három évvel ezelőtti tulajdonosváltás idején kialkudott szerződéses összeg.

Tekintettel a tengerentúli ingatlanár zuhanásra a szóban forgó ház - vélhetően a korábbi híres tulajdonosnak is köszönhetően - a piaci átlag feletti mértékben őrizte meg az értékét.

A négyszáz négyzetméter alapterületű ötszobás villa 1965-ben, korabeli stílusban épült. Az ingatlanon belül 4 fürdőszobát, egy rendkívül tágas nappalit, egy egybenyitott étkezőt és stílusosan berendezett szobákat találni.

A jól felszerelt konyhában dominál a központi márványpult, a rozsdamentes acél berendezések és kiegészítők minden igényt kielégítenek.

A szokatlan formájú 1200 négyzetméteres telken találni egy szökőkúttal táplált medencét, növényekkel felfuttatott teraszokat, mesterien ápolt pázsitot, járdát és autóbehajtót. A látogató elé csodás panoráma nyílik Los Angeles városára.

A hirdetés szerint a Thrasher Avenue 8818-as szám alatti ingatlan szomszédságában olyan hírességek élnek, mint Courteney Cox, Megan Mullally, Keanu Reaves vagy Simon Fuller. (Képek: Bergproperties)

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?