3 °C Budapest

Pénzzé teszi otthonát a Grace klinika sármos dokija - képekkel!

Pénzcentrum
2009. március 10. 17:00

Eladásra kínálja otthonát a Grace klinika sármos Shepherd dokiját alakító 43 éves Patrick Dempsey. A tradicionális stílusban épült, Los Angelesben található ingatlan 3,595 millió dolláros (863 millió forintos) irányáron jelent meg a hirdetésekben.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Patrick Dempsey

A 2005 márciusában debütáló - azóta Emmy- és Golden Globe-díjas kórházas - sorozat neurológusát alakító Patrick Dempsey a '80-as években még azzal borzolta a kedélyeket, hogy nyíltan felvállalta kapcsolatát a nála 27 évvel idősebb pályatársával, Rocky Parkerrel. A színész tíz évvel ezelőtt feleségül vett egy profi hollywoodi sminkest, akitől az évek során három gyermeke született.

A sztár 346 négyzetméteres otthonát múlt hét pénteken kezdték el hirdetni, mivel a család egy nagyobb házba költözik. A színész három évvel ezelőtt 3,1 millió dollárért vásárolta az 1952-ben épült négyszobás ingatlant. A hírek szerint a hatalmas nappaliban egy kandalló díszeleg, a lakók kényelmét fejedelmi lakosztályok szolgálják, a látogatókat a vendégszobákban lehet elszállásolni.

A konyha felszereltsége a mesterszakácsok igényeit is kielégítené, az udvaron kecses szökőkutak táplálják a medencét. A házhoz közel négyezer négyzetméteres telek tartozik, a gondozott udvar az igazi angol kertek hangulatát idézi. A kert végében egy barátságos faház várja pihenni vágyókat. (Fotó: Bergproperties)

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20