1 °C Budapest

Sztárbörtön: ide járnak elvonóra a züllött hírességek!

2009. március 7. 10:00

Hova tűnnek el a hírességek néhány napra, esetleg hétre a világ szeme elől, ha végképp nem tudnak megszabadulni szenvedélybetegségeiktől? Ilyenkor bevonulnak második otthonukba, azokba a luxusházakba, ahol leküzdhetik az alkoholizálásban, bulizásban vagy egyszerűen a felpörgetett életvitelben keresendő problémáikat. Tegyenek egy exkluzív sétát ott, ahol nemzetbiztonságot megszégyenítő titoktartás kötelez mindenkit, ott, ahol eddig még csak a sztároknak nyílt meg az ajtó.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Cirque Lodge (Forrás: ingatlan.net)

Sztárok egész sora volt már a vendége. A klinika nem mindennapi kényelemmel bír, csaknem egy luxusszálloda szolgáltatásaival vetekszik: teljesen felszerelt konditerem, jacuzzi, szauna, uszoda, mozi, a gyönyörű panorámás szobákról nem is beszélve.

Talán ezért közkedvelt a sztárok körében, olyan csillagok keresték a rehabilitációs klinikán a gyógyulást, mint a botrányairól elhíresült Lindsay Lohan, Pókember szerelmét alakító Kirsten Dunst, a Randiguru latin szépsége Eva Mendes vagy a nagysikerű szappanopera, a Bír-lak ikerpárjának az egyik tagja, Mary-Kate Olsen. "Nem alkoholproblémák és nem is drogfüggőség miatt kerestem fel a Cirque Lodge-t"- nyilatkozta Kirsten Dunst. A színésznő kedélyállapota megváltozott. Egyre több és egyre nyomasztóbb gondokat vélt felfedezni az életében. Súlyos depressziója 30 ezer dollárjába került, ugyanis ennyit kell kifizetni az egyhónapos terápiáért.

Tovább a teljes cikkre...

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 27. 20:59