Sztárbörtön: ide járnak elvonóra a züllött hírességek!

2009. március 7. 10:00

Hova tűnnek el a hírességek néhány napra, esetleg hétre a világ szeme elől, ha végképp nem tudnak megszabadulni szenvedélybetegségeiktől? Ilyenkor bevonulnak második otthonukba, azokba a luxusházakba, ahol leküzdhetik az alkoholizálásban, bulizásban vagy egyszerűen a felpörgetett életvitelben keresendő problémáikat. Tegyenek egy exkluzív sétát ott, ahol nemzetbiztonságot megszégyenítő titoktartás kötelez mindenkit, ott, ahol eddig még csak a sztároknak nyílt meg az ajtó.


Cirque Lodge (Forrás: ingatlan.net)

Sztárok egész sora volt már a vendége. A klinika nem mindennapi kényelemmel bír, csaknem egy luxusszálloda szolgáltatásaival vetekszik: teljesen felszerelt konditerem, jacuzzi, szauna, uszoda, mozi, a gyönyörű panorámás szobákról nem is beszélve.

Talán ezért közkedvelt a sztárok körében, olyan csillagok keresték a rehabilitációs klinikán a gyógyulást, mint a botrányairól elhíresült Lindsay Lohan, Pókember szerelmét alakító Kirsten Dunst, a Randiguru latin szépsége Eva Mendes vagy a nagysikerű szappanopera, a Bír-lak ikerpárjának az egyik tagja, Mary-Kate Olsen. "Nem alkoholproblémák és nem is drogfüggőség miatt kerestem fel a Cirque Lodge-t"- nyilatkozta Kirsten Dunst. A színésznő kedélyállapota megváltozott. Egyre több és egyre nyomasztóbb gondokat vélt felfedezni az életében. Súlyos depressziója 30 ezer dollárjába került, ugyanis ennyit kell kifizetni az egyhónapos terápiáért.

Tovább a teljes cikkre...

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 7. kedd
Tódor, Rómeó
6. hét
Február 7.
A házasság hete
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?