Az istenek a fejükre estek: golfpályát kapnak a busmanok?

Pénzcentrum
2008. október 19. 10:00

Dél-Afrikában kezdhet új fejlesztésekbe Donald Trump, tengerentúli ingatlanmogul. Az Egyesült Államok egyik legnagyobb ingatlan beruházója és újdonsült társa Neill Bernstein 10 éves megállapodást kötött. A közös vállalat tervei között szerepelnek szálloda-, golfpálya- és lakóingatlan beruházások is.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Trump ezúttal Afrika meghódítására készül

A két ingatlanguru szerint az előttünk álló néhány évben az újépítésű lakásokat tízezres nagyságrendben onthatják a dél-afrikai piacra, de nem feledkeznek meg a sport- és üzleti célú ingatlanok fejlesztéséről sem.

Bernstein - az afrikai ország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalkozásának a tulajdonosa - bemutatott néhány folyamatban lévő projektet és körbejárták a lehetséges jövőbeli építkezések helyszíneit is. A közös vállalatot a tervek szerint Donald Trump legidősebb igazgatja majd.

Trump korábban jobbára csak az amerikai piacon hódított, de az elmúlt néhány évben kiszélesítette nemzetközi kapcsolatait. Beruházásokba kezdett Dubaiban, Panamában és több ázsiai országban is. Bernstein szerint a legjobbkor célozták meg az afrikai piacot, az a szakmai tapasztalat és az a minőség, amit Trump vállalata képvisel, eleve sikerre ítélheti a projektet.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 26. kedd
Dömötör
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?