24 °C Budapest

Vevőre vár Britney Spears villája: 7,9 millió dollárt kér érte az énekesnő!

Pénzcentrum
2008. szeptember 28. 08:00

Már június óta próbál megszabadulni házától a botrányoktól sem mentes életvitelt folytató énekesnő, eddig sikertelenül. Az első hónapokban csak a saját ismeretségi körében kínálta, de később - a szakértők tanácsára - nyilvánosan is meghirdette az ingatlant.


Az eladó Spears-villa

Napjainkban a tengerentúlon nem megy könnyen a lakáseladás és ez alól a hírességek sem kivételek. A 26 éves énekesnő négy hónapja sikertelenül próbálkozik a Beverly Hillsben található luxusvilla eladásával.

Első körben a saját berkein belül próbált meg túladni a házon, de az érdeklődés olyan csekély volt, hogy megbízta a Sotheby's International Realty ingatlanközvetítő céget az eladással. A tanácsadók szerint nem könnyíti meg az eladást a levegőben cirkáló helikoptereken és ház környékén ólálkodó lesifotósok látványa.


Britney Spears

Mindenki a legújabb formájában akarja elcsípni a katasztrofális leépüléséből kilábaló félben lévő énekesnőt. A mediterrán stílusban épült hatszobás villát tavaly decemberben vette 7 millió dollárért (1,19 milliárd forintért), de - ahogy azt a bíróságon is elmondta - szeretne egy csendesebb, kevésbé sűrűn lakott környékre költözni, ami sokkal alkalmasabb a kisgyermekes családok számára.

A házban a szobák mellett találni könyvtárat, sajtó- és cselédszobát, az énekesnő szobájában kandalló és terasz fokozza a kényelmet. Az emelten van a konyha és egy saját vetítőszoba, a kertben pedig jakuzzi és medence teszi komfortosabbá a híresség és gyermekei életét.

A mielőbbi értékesítésben a szomszédok is nagyon reménykednek, többen nyilatkozták, hogy rendkívül megnehezíti az életüket az énekesnőt övező médiafigyelem és nem egyszer a rendőrség is megjelent a környéken a botrányos időszakban.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)


Ed McMahon sokat bukott az adásvételen!

Ed McMahon hasonlóan sikertelen esetéről már beszámoltunk, a televíziós személyiség háza két év után talált gazdára. A szomszéd elmondta, hogy amióta Spears odaköltözött, azóta nem kapott egy elfogadható ajánlatot az érdeklődőktől és végül az eredeti irányár alatt 3 millió dollárral (510 millió forinttal) tudott csak túladni a házon.

A híresztelések szerint Spears a Malibu közelében található San Fernando völgyben nézett ki egy új ingatlant magának. Az énekesnő szerint az új ház a jelenlegitől klasszisokkal jobb lenne és a gyereknevelés szempontjából is előnyös lenne a költözés.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 8. hétfő
László
32. hét
Augusztus 8.
Nemzetközi Macska Nap
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?