Vevőre vár Britney Spears villája: 7,9 millió dollárt kér érte az énekesnő!

Pénzcentrum
2008. szeptember 28. 08:00

Már június óta próbál megszabadulni házától a botrányoktól sem mentes életvitelt folytató énekesnő, eddig sikertelenül. Az első hónapokban csak a saját ismeretségi körében kínálta, de később - a szakértők tanácsára - nyilvánosan is meghirdette az ingatlant.


Az eladó Spears-villa

Napjainkban a tengerentúlon nem megy könnyen a lakáseladás és ez alól a hírességek sem kivételek. A 26 éves énekesnő négy hónapja sikertelenül próbálkozik a Beverly Hillsben található luxusvilla eladásával.

Első körben a saját berkein belül próbált meg túladni a házon, de az érdeklődés olyan csekély volt, hogy megbízta a Sotheby's International Realty ingatlanközvetítő céget az eladással. A tanácsadók szerint nem könnyíti meg az eladást a levegőben cirkáló helikoptereken és ház környékén ólálkodó lesifotósok látványa.


Britney Spears

Mindenki a legújabb formájában akarja elcsípni a katasztrofális leépüléséből kilábaló félben lévő énekesnőt. A mediterrán stílusban épült hatszobás villát tavaly decemberben vette 7 millió dollárért (1,19 milliárd forintért), de - ahogy azt a bíróságon is elmondta - szeretne egy csendesebb, kevésbé sűrűn lakott környékre költözni, ami sokkal alkalmasabb a kisgyermekes családok számára.

A házban a szobák mellett találni könyvtárat, sajtó- és cselédszobát, az énekesnő szobájában kandalló és terasz fokozza a kényelmet. Az emelten van a konyha és egy saját vetítőszoba, a kertben pedig jakuzzi és medence teszi komfortosabbá a híresség és gyermekei életét.

A mielőbbi értékesítésben a szomszédok is nagyon reménykednek, többen nyilatkozták, hogy rendkívül megnehezíti az életüket az énekesnőt övező médiafigyelem és nem egyszer a rendőrség is megjelent a környéken a botrányos időszakban.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)


Ed McMahon sokat bukott az adásvételen!

Ed McMahon hasonlóan sikertelen esetéről már beszámoltunk, a televíziós személyiség háza két év után talált gazdára. A szomszéd elmondta, hogy amióta Spears odaköltözött, azóta nem kapott egy elfogadható ajánlatot az érdeklődőktől és végül az eredeti irányár alatt 3 millió dollárral (510 millió forinttal) tudott csak túladni a házon.

A híresztelések szerint Spears a Malibu közelében található San Fernando völgyben nézett ki egy új ingatlant magának. Az énekesnő szerint az új ház a jelenlegitől klasszisokkal jobb lenne és a gyereknevelés szempontjából is előnyös lenne a költözés.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20