Újabb nagybérlő az Arena Cornerben

Pénzcentrum
2008. július 21. 11:50

Arena Corner: Ybl-díj és közel teljes kiadottság egy évvel az átadást követően

További területeket adtak ki a Raiffeisen Ingatlan Zrt. által fejlesztett Arena Corner Irodaházban. A Citibank szolgáltató központja illetve a Vodafone operációs központ bérletét követően újabb nagybérlővel írt alá szerződést az Orco Property Group - az épület tulajdonosának vagyonkezelője. A bérlő ezúttal az egyik legnagyobb magyarországi pénzügyi vállalat a Raiffeisen Bank Zrt., közel 8.500 m2-es bérterülettel.

Arena Corner

Az épület telítettsége ezzel megközelítette a 2008 nyarára elvárt 80 - 90% - os telítettséget. Tovább növelte az épület létrehozásában részt vevők örömét és elégedettségét, hogy a tervező Lukács István okleveles építészmérnök Ybl-díjának indoklásában más munkái mellett kiemelten az Arena Corner szerepelt.

"Több céggel tárgyalunk a ház még kiadó felsőbb szintjein ill. a fölszinten elhelyezkedő kb. 3000-4000 négyzetméter területre is. A közel 800 négyzetméteres étterem-kávézó és két kisebb bérlő tárgyalásai is lezárultak, hamarosan ők is beköltöznek és elkezdik a munkát." - nyilatkozta Vajda Tibor, a bérbeadás koordinálását végző Colliers ügynökség projekt-felelőse.

A legújabb bérlő a Raiffeisen Bank Zrt. egy éve, 2007. júliusában kezdte meg a pályáztatási folyamatot a kinőtt V. kerületi és XV. kerületi központok kiegészítésére. Olyan épületeket céloztak meg a meglévő kínálatból, amelyek vagy a Váci úti folyosón vagy a Hungária körút közelében helyezkedtek el; amelyek tömegközlekedéssel és autóval is gyorsan és könnyen elérhetők a meglévő belvárosi és Késmárk utcai központokból.

Amellett, hogy építészetileg színvonalas és a kor követelményeinek megfelelő műszaki színvonalú házat keresett a bank, fontos szempont volt az is, hogy a területek alkalmasak legyenek mind a sűrűbben bútorozható nyitott típusú mind a szeparált ún. szobás kialakításra. A kiválasztott épületnek megfelelő mennyiségű parkolóval is kellett rendelkeznie.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A pályázat győztese a Hungária krt. és Kerepesi út kereszteződésében fekvő Arena Corner, amely nemcsak lokációban, de a területek minőségében és a kínált kialakítás színvonalában is versenyképesnek bizonyult.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?