24 °C Budapest
Camp counselor giving instructions to group of young kids standing in circle in front of wooden forts in woods at summer camp

Komoly kiadás vár a szülőkre ezen a nyáron: ilyen árakkal érdemes kalkulálni

2021. június 16. 08:15

Az idei vakáció jóval több gyermek számára tartogat élménydús táborozást, mint tavaly, ami átlagosan 80% feletti foglaltságot eredményezhet a táborokban - számol be a HelloVidék.

Megindultak a jelentkezések a nyári táborokba. A hirtelen roham hatására gyorsan telítődnek a helyszínek. A növekvő gyermekszám a foglalási arányt is pozitívan befolyásolja, elérhetővé válik a nyárra a 80-85% közötti foglaltság a táborokban, ami már rentábilissá teszi a szolgáltatást, így a tábori piac - a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján - át tudta vészelni a koronavírus negatív hatásait.

A táborárak érdemben nem emelkedtek a tavalyi évhez képest, így egy napközis tábor átlagára országosan 35 ezer forint, míg ez az érték az ottalvós táborok esetében 56 ezer forint. Fontos megjegyezni, hogy régiónként akár tízezer forintos különbségek is előfordulhatnak ugyanolyan tábortípus esetén.

Ha érdekel, melyek a legnépszerűbb táborok idén, a HelloVidék oldalán elolvashatod. KATT!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 3. kedd
Hermina
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?