7 °C Budapest

Ennyit keres a TV2-nél Havas Henrik: szép kis nyugdíjkiegészítés

2015. szeptember 27. 13:07

4 millió forintot kaszál Havas Henrik a Sztárban sztár zsűritagjaként; az összeg nyugdíjkiegészítésnek semmiképp sem nevezhető rossznak. 

A Pénzcentrum demagóg rovata jelenti: a TV2-n futó Sztárban sztár c. műsor új zsűritagjaként jókora összeg üti Havas Henrik markát. A Bors információi szerint a műsorvezető adásonként 400 ezer forintot vághat zsebre; mivel a műsor 10 részes, ez összesen 4 millió forintot jelent.

Nem titok, Hajós András távozása után kellett egy húzónév a csatornának, aki hasonló szinten szórakoztatja a nézőket. Havas is olyan, aki személyiségével kitűnik azon arcok közül, akikkel nap mint nap találkozhatunk a képernyőn. Hol humoros, hol idegesítő, van, aki azért nézi, mert szereti, míg mások azért, mert nem. A csatorna ko¬rábban évekig dolgozott vele, tudják, ha a helyén kezelik és nem erőltetnek rá olyan szerepet, amiben nem érzi jól magát, megbízható munkaerő, ráadásul Liptai Claudiával nagyon működik közöttük a kémia. A TV2 nem volt hálátlan a tanár úrral, amiért első megkeresésre igent mondott, állítólag adásonként négyszázezret fizetnek neki

- mondta el a lapnak egy informátor.

Nem rossz nyugdíjkiegészítés

Mivel az 1952 előtt születettek az alapszabály szerint 62 éves korukban nyugdíjba vonulhattak, így a 49-es születésű Havas Henrik már közel 4 éve jogosult lehet a juttatásra. Ugyan a tanár úr havi fixéről nem sokat tudunk, de a zsűrizésért - és egyéb munkáiért - járó extra pénzzel mindenképp a vagyonosabb idősek életét élheti.

Az átlagnyugdíj összege ugyanis116 ezer forint ma Magyarországon.

Ez persze nem jelenti azt, hogy mindenkink ennyi is jár. Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság (ONYF) a héten bemutatott kalkulátorának segítségével viszont már bárki könnyedén kiszámolhatja, mennyi üti majd a markát nyugdíjasként.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 54 087 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 54 721 forintos törlesztőt (THM 14,57%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az alkalmazás az adott naptári évben várható öregségi nyugdíj összegét a felhasználó birtokában lévő és általa rögzített adatok alapján határozza meg. Ha a rögzített adatok esetleg tévesek, hiányosak, a vonatkozó jogszabályoknak ellentmondóak, vagy például a rögzítéskor elütés történt, a kapott eredmény megtévesztő lehet.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 31. kedd
Marcella
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?