15 °C Budapest
Senkinek sem kell a Klapka-ingatlan: már a hajléktalanok is felfedezték maguknak

Senkinek sem kell a Klapka-ingatlan: már a hajléktalanok is felfedezték maguknak

2019. június 11. 12:30

Még mindig nem rendeződtek a dolgok a két éve elhunyt Klapka György hagyatéka körül: senkinek sem kell a néhai üzletember egyik utolsó ingatlana. Hiába árulják már régóta örökösei a budapesti telket, nem találnak vevőt. 

Klapka György halála után több mint két évvel még mindig van min osztozkodnia a családnak. Két kisebb, vidéki ingatlan mellett értékesítésre vár például egy több mint 13 ezer négyzetméteres telek a fővárosi X. kerületben, amit először 100 millióért hirdettek meg Klapkáék. Jó ideje nem tudják eladni, annak ellenére, hogy egy ingatlanos foglalkozik az üggyel - írja a Blikk. Először 100 millióért árulták, de nem találtak rá vevőt, pedig jó az elhelyezkedése, csak be kellene építeni. Az elhagyatott telekre sajnos beköltöztek a hajléktalanok is, ami szintén nem segíti az eladást. 

Végül úgy döntött a család, leviszik az árát 30 millióval.

Megkerestük Klapka Nicole ügyvédje, dr. Budai Géza megerősítette az információnkat. 

Az elmúlt közel két évben volt pár érdeklődő a telekre, de nem született komoly ajánlat, még mindig eladásra vár a Keresztúri úti ingatlan. Az értékesítés után befolyt összegen a négy gyermek osztozik majd egyenlő arányban 

- nyilatkozta Budai. Klapka György egyébként több ingatlant is hagyott a családjára, a villáját az özvegye kapta meg, egy Vámház körúti lakást pedig a legidősebb fia, ifj. Klapka György örökölte. A híres Vámház körúti zálogházat viszont eladták, de magával a céggel szemben jelenleg is végelszámolás folyik. Emiatt bizonyos összegek kifizetése még csúszik, ami miatt többek között Klapka fia, Dennis is panaszkodott.

Címlapképünk csak illusztráció.

NEKED AJÁNLJUK
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?