26 °C Budapest

Nagyot fordult a világ az RTL sztárjával: elkezdett spórolni!

2015. március 11. 16:47

Óriási fordulat következett be Aurelio életében. A havi 1 millió forint felett rendelkező fiatalember spórolni kezdett.

Bárkit könnyen megszédíthet havi 1 millió forint, pláne, ha előtte kölcsönökből és alkalmi munkákból élt, úgy, mint a VV6 győztese. Aurelio már túl van az első hónapok euforikus hangulatán, amikor két kézzel szórta a pénzt. Rájött, hogy hamar elrepül az az egy év, amíg jár neki a havi apanázs és utána nem tudni, lesz-e munkája - írja a life.hu.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
által megosztott bejegyzés,

 

A világ minden pénzét el lehet költeni egy hét alatt, eddig én is megvettem magamnak mindent, amire csak vágytam és elérhetetlennek tűnt. Márkás cuccokat és sok mindent, ami fölösleges. Tele van a ház elektromos kütyükkel, annyi cipőm van, mint eddigi életemben soha. Hat hónap dorbézolás után leálltam a költekezéssel és lekötöttem a pénzemet. Bármennyire is szeret nagy lábon élni az ember, nem kell havi 1 milliót elkölteni. Az első hónapban 150 ezer forintból éltem úgy, hogy nem hiányzott semmi. Inkább elteszem a pénzemet, nem lehet tudni, mikor lesz olyan időszak, amikor szükégem lesz rá

  - árulta el Aurelio, akinél megjelentek a kölcsönért kuncsorgó barátok is.

Csak annak adok kölcsön pénzt, aki segített rajtam, amikor nem volt két forintom sem. Tőlük nem sajnálom, hisz még akkor is adtak, amikor tudták, hogy nem kapják majd vissza. Én nem felejtek. A legfontosabb viszont az, hogy egészséges vagyok, és édesapám is az, egyelőre nem is kell ennél több.


Miben tartsa a pénzét Aurelio?

Minél több fajta megtakarítási terméket érdemes kiválasztani, amikor elhelyezzük a pénzünket. Lényeges kérdés az, hogy milyen arányban választjuk ezeket a termékeket. Fontos ugyanis, hogy több helyre vigyük a pénzünket, és az is, hogy több féle terméket válasszunk. A portfóliónkba alacsony hozamú, de biztonságos (pl: bankbetét), és magasabb hozammal kecsegtető, de kockázatos (abszolút hozamú alap) termékeket egyaránt érdemes lehet választani.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 20 millió forintot, 25 éves futamidőre, már 8,1 százalékos THM-el, és havi 151 979 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 8,52% a THM; a K&H Banknál 8,57%; a Raiffeisen Banknál 8,72%,  az Erste Banknál 9,02%; míg az OTP Banknál 9,3%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
által megosztott bejegyzés,


Auelionak elvileg havi 1 millió forintos (bruttó) jövedelme van - ebből pedig már komoly megtakarítás is lehetséges. A legbiztonságosabb befektetések közé sorolhatóak az állampapírok, amiket a nagy összeg miatt befektetési alapokon keresztül érdemes megvásárolni. Ezek ma már a legtöbb banknál megtalálhatóak, így nem kell feltétlenül brókercéget megkeresnünk ahhoz, hogy meg tudjuk vásárolni ezeket, mégis a vagyonkezelés terhét leveszik a vállunkról.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. szeptember 26. 11:36
A lap és az újságírója azért fordul a strasbourgi emberi jogi bírósághoz, mert a Portik-interjú leti...
MNB Intézet  |  2023. szeptember 26. 11:20
Bár az 1960-as évek óta tudjuk, hogy a makroökonómiában és a pénzügyekben milyen fontos a várakozáso...
Holdblog  |  2023. szeptember 26. 09:04
Sose gondoltuk komolyan, de az utóbbi két év végképp arról szólt, hogy felejtsük el, hogy felzárkózu...
Kiszámoló  |  2023. szeptember 25. 09:29
Bár sok újat nem mond a kép, érdemes felidézni, hogy alakult az Egyesült Államok államadóssága mai d...
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 26. kedd
Jusztina
39. hét
Szeptember 26.
Az európai nyelvek napja
Szeptember 26.
A tiszta hegyek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM