29 °C Budapest
Nagyot fordult a világ az RTL sztárjával: elkezdett spórolni!

Nagyot fordult a világ az RTL sztárjával: elkezdett spórolni!

2015. március 11. 16:47

Óriási fordulat következett be Aurelio életében. A havi 1 millió forint felett rendelkező fiatalember spórolni kezdett.

Bárkit könnyen megszédíthet havi 1 millió forint, pláne, ha előtte kölcsönökből és alkalmi munkákból élt, úgy, mint a VV6 győztese. Aurelio már túl van az első hónapok euforikus hangulatán, amikor két kézzel szórta a pénzt. Rájött, hogy hamar elrepül az az egy év, amíg jár neki a havi apanázs és utána nem tudni, lesz-e munkája - írja a life.hu.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
által megosztott bejegyzés,

 

A világ minden pénzét el lehet költeni egy hét alatt, eddig én is megvettem magamnak mindent, amire csak vágytam és elérhetetlennek tűnt. Márkás cuccokat és sok mindent, ami fölösleges. Tele van a ház elektromos kütyükkel, annyi cipőm van, mint eddigi életemben soha. Hat hónap dorbézolás után leálltam a költekezéssel és lekötöttem a pénzemet. Bármennyire is szeret nagy lábon élni az ember, nem kell havi 1 milliót elkölteni. Az első hónapban 150 ezer forintból éltem úgy, hogy nem hiányzott semmi. Inkább elteszem a pénzemet, nem lehet tudni, mikor lesz olyan időszak, amikor szükégem lesz rá

  - árulta el Aurelio, akinél megjelentek a kölcsönért kuncsorgó barátok is.

Csak annak adok kölcsön pénzt, aki segített rajtam, amikor nem volt két forintom sem. Tőlük nem sajnálom, hisz még akkor is adtak, amikor tudták, hogy nem kapják majd vissza. Én nem felejtek. A legfontosabb viszont az, hogy egészséges vagyok, és édesapám is az, egyelőre nem is kell ennél több.


Miben tartsa a pénzét Aurelio?

Minél több fajta megtakarítási terméket érdemes kiválasztani, amikor elhelyezzük a pénzünket. Lényeges kérdés az, hogy milyen arányban választjuk ezeket a termékeket. Fontos ugyanis, hogy több helyre vigyük a pénzünket, és az is, hogy több féle terméket válasszunk. A portfóliónkba alacsony hozamú, de biztonságos (pl: bankbetét), és magasabb hozammal kecsegtető, de kockázatos (abszolút hozamú alap) termékeket egyaránt érdemes lehet választani.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
által megosztott bejegyzés,


Auelionak elvileg havi 1 millió forintos (bruttó) jövedelme van - ebből pedig már komoly megtakarítás is lehetséges. A legbiztonságosabb befektetések közé sorolhatóak az állampapírok, amiket a nagy összeg miatt befektetési alapokon keresztül érdemes megvásárolni. Ezek ma már a legtöbb banknál megtalálhatóak, így nem kell feltétlenül brókercéget megkeresnünk ahhoz, hogy meg tudjuk vásárolni ezeket, mégis a vagyonkezelés terhét leveszik a vállunkról.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 16. 12:31
Annak ellenére, hogy a stagfláció nem elkerülhetetlen folyamat, a gazdaságra nehezedő terhek hosszú...
MEDIA1  |  2022. május 16. 12:26
Nem Svájc az első ország, ahol hasonló döntés született.
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 14. 20:09
Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a he...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 13. 07:35
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy munka miatt költöznöm kell, ezért arra gondoltam, hogy le...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?