Most játékkal szerezhet valódi nyereséget! (x)

Pénzcentrum
2013. október 4. 08:56

Virtuális befektetéssel juthat valódi nyereséghez. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy részt vesz a Citibank Prémium Megtakarítás virtuális játékában, ahol kockázat nélkül profitálhat a devizaárfolyam mozgásából.

Vegyen részt a Citibank Prémium Megtakarítás virtuális játékában.

A Prémium Megtakarítás egy olyan megtakarítási termék, amely egy devizapár egymáshoz viszonyított árfolyamának alakulásától függően a betéti kamatoknál magasabb kamat elérésének lehetőségét hordozza magában. Most egy virtuális játék keretében könnyen képbe kerülhet az új termék jellemzőivel.

Mit nyújt a Prémium Megtakarítás termék?

A Prémium Megtakarítás megtakarítási forma segítségével potenciálisan magasabb kamatokat érhet el az azonos futamidejű és devizanemű hagyományos betétlekötésekhez képest. A nyereség attól függ, hogy a kiválasztott devizapár árfolyama hogyan mozdul el. A termék azonban nem tőkevédett és nem minősül betétnek, hanem annál kockázatosabb és rövid távú megtakarítási forma (2 hetes-3 hónapos). A Prémium Megtakarítás a lekötött betétek tulajdonságait ötvözi a devizaopciók jellegzetességeivel annak érdekében, hogy magasabb kamatot fizessen, mint a normál betétek. Ennek eredményeképpen a Prémium Megtakarítás magasabb devizakockázattal rendelkezik, mint a normál lekötött devizabetétek, továbbá azokhoz képest számos egyéb kockázat is jellemzi, mint például az általános termékkockázat, hitelkockázat, átváltás kockázata (előfordulhat, hogy az aktuális piaci árfolyam alakulása miatt a kapott tőke és kamat összege az alapdevizában kifejezve alacsonyabb az alapdevizában elhelyezett eredeti tőke összegénél), kamatlábkockázat, lejárat előtti feltörés kockázata, eseménykockázat, opciók kockázata.

A Prémium Megtakarításnál a tőkeösszeg az Ön által választott pénznemben (alap deviza) kerül elhelyezésre. A szerződéskötés napján az aktuális ajánlatunkból Ön kiválaszt egy másik devizát (alternatív deviza) és egy keresztárfolyamot (átváltási árfolyam). A két deviza árfolyamának változásától függően a tőkét és a kamatot lejáratkor Ön vagy az alap devizában vagy az alternatív devizában kapja meg, a szerződésekben meghatározott módon. Lejáratkor kamatfizetés mindkét esetben történik. A Prémium Megtakarításért a Citi díjat nem terhel, azonban a Prémium Megtakarítási kamatot a marzzsal csökkenti.

Mit kell tenni a játékhoz?

A Citibank a termék népszerűsítéséhez egy, az év végéig tartó virtuális játékot is útjára indított, így az érdeklődők már a befektetés előtt kipróbálhatják pénzügyi tudásukat. Sőt, most a játékban résztvevők a játék során megszerzett összeget valódi nyereségként zsebre tehetik. Ehhez csupán egy négy lépésből álló folyamaton kell végigmenni.

Ennek keretében a játékos forintban, amerikai dollárban, euróban, svájci frankban, kanadai dollárban, vagy angol fontban denominált virtuális pénzt köthet le a promóciós időszak alatt a virtuális Prémium Megtakarítás termékben, 2 hetes futamidőre. Az így megszerzett virtuális kamatot a bank a részvételi feltételek szerint jóváírja a résztvevőknek, ha regisztrál a promócióban, megfelelő kockázati profillal rendelkezik, és 90 napon belül tényleges számlanyitási megbízást ad a banknak.


A befektetések nem lekötött betétek, és kifejezett ellenkező kikötés hiányában ezekkel kapcsolatban sem a Citibank N.A. / Citigroup Inc, sem ezek egyetlen leányvállalata, sem pedig a Magyar Állam nem vállal kötelezettséget tőke- és/vagy kamat -(hozam) garanciára. A befektetések befektetési kockázatoknak vannak kitéve, beleértve a befektetett összeg lehetséges elvesztését. A múltbeli teljesítmény nem garancia a jövőbeli teljesítményre, az árak lefelé és felfelé is változhatnak.

A Prémium Megtakarítás egy olyan, betétnek nem minősülő, nem tőkevédett megtakarítási termék, amely egy devizapár egymáshoz viszonyított árfolyamának alakulásától függően a betéti kamatoknál magasabb kamat elérésének lehetőségét hordozza.

A befektetésekkel, így a Prémium Megtakarítással kapcsolatos megbízás(ok) teljesítéséhez szükséges a Citibanknál rendszeresített alkalmassági és megfelelési teszt kitöltése. Az alkalmassági és megfelelési teszt eredménye határozza meg az ügyfeleknek nyújtható lehetséges befektetési szolgáltatások, és az ügyfelek részére elérhető termékek körét.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2023. október 3. 05:52
Betegeskedik az éppen ma harmincnégy évessé lett egységes Németország. 2003. Megkezdem tudósítói mun...
MEDIA1  |  2023. október 3. 00:36
Az elmúlt 12 hónapban kiemelkedő nézettségi eredményeket ért el a TV2. Ez többek között annak köszön...
Kiszámoló  |  2023. október 2. 14:47
Most olvastam egy cikket egy fagylaltgyártó vállalkozásról, amelyik beleesett abba a hibába, amibe s...
MNB Intézet  |  2023. október 2. 13:38
Digital ecosystems are often concentrated around specific geographic areas where they form a bubble...
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. október 3. kedd
Helga
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM