Címke: citigroup (20 cikk)

Veres Dóra | 2018. május 8. 05:32

Közel 6 milliós fizetés, végzettség sem kell: magyar melósokat keresnek

Nagyjából 250-300 ezer magyar dolgozhat az Egyesült Királyságban. Pontos adat nincs, de a brit statisztikai hivatal szerint a magyar munkavállalók fele a vendéglátásban dolgozik. Csakhogy épp az alacsonyan képzett munkavállalók aggódhatnak a Brexit miatt. Utánajártunk, valóban van-e a magyar munkásoknak félni valója.

Pénzcentrum | 2013. október 4. 08:56

Most játékkal szerezhet valódi nyereséget! (x)

Virtuális befektetéssel juthat valódi nyereséghez. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy részt vesz a Citibank Prémium Megtakarítás virtuális játékában, ahol kockázat nélkül profitálhat a devizaárfolyam mozgásából.

Pénzcentrum | 2012. február 29. 19:50

Mit látnak a külföldi befektetők a magyar piacon?

A Portfolio.hu márciusi konferenciáján egy asztalhoz ülnek a kormányzat és a jegybank képviselői, valamint a legnevesebb hazai és külföldi elemzők és vállalatvezetők, hogy megosszák véleményüket a forintpiaci kilátásokról, a gazdasági kilátások romlásának okairól és következményeiről. Portfolio.hu Forint, Válság, Államadósság Konferencia március 8-án, Budapesten.

Pénzcentrum | 2011. december 25. 11:06

10 milliárdot kaszált a bankár ezen a lakáson

A leggazdagabbaknak mit sem számít a válság - elképesztő összegeket költenek a luxusra, ami végül meglepően jó befektetésnek bizonyul. New Yorkban például rekordnak számító 88 millió dollárért (20 milliárd forintért) vásárolt magának lakást Dimitrij Ribolovlev orosz mágnás lánya. Az üzleten a korábbi tulajdonos több mint 40 millió dollárt (10 milliárd forint) kaszált.

Pénzcentrum | 2011. december 20. 12:03

Veszélyben a bankkártyaadatok: így védekezhetsz

Aggodalomra adott okot a múlt héten minden bankkártyával rendelkező számára az a hír, miszerint sajtóértesülések szerint bankkártya-információk kerülhettek illetéktelenek kezébe egy hackertámadás következtében. A karácsonyi vásárlás és készülődés közepette nemcsak anyagilag, de lelkileg is komoly kár érhette a vásárlókat.

Pénzcentrum | 2011. április 14. 15:02

Gyilkosság fényes nappal: szétperlik a bankot

Beperelte az agyonvert indonéziai politikus felesége a Citigroup-ot. Ahogy mi is megírtuk, csak érdeklődni akart a túlságosan növekedő hiteltartozásáról, a hitelbehajtók viszont agyonverték az 50 éves Irzen Octa-t, a Nemzeti Egység Párt egyik vezető politikusát. Azért a bank akár elképesztő összeget 347 millió dollárt (64 milliárd forint) is fizethet az özvegynek.

Pénzcentrum | 2011. március 30. 10:02

Továbbra is stagnálhat a lakossági hitelezés

Az alapvető folyamatokat a nem teljesítő hitelek arányának további emelkedése és az alacsony hitelezési aktivitás jellemzik - derül ki a Citigroup legfrissebb kelet-közép-európai banki kitekintőjéből, melyben a magyar bankrendszer tavalyi teljesítményére, és az idei kilátásokra is kitértek.

Pénzcentrum | 2011. március 7. 10:17

Frankhitelesek figyelem: kiábrándító hír érkezett

Az árstabilitás biztosítása érdekében közép távon emelni kell az alapkamatot - jelezte egy minapi interjúban a svájci jegybank alelnöke, Thomas Jordan. A központi bank március 17-i ülésén még nem várható kamatemelés, ám a kamatemelési várakozások érzékelhető erősödése egyáltalán nem jó hír a magyarországi frankhitelesek számára.

Pénzcentrum | 2011. január 17. 19:02

Új vezető a Budapest Lízing élén

Toldi Balázs Gergely személyében új vezető érkezett a Budapest Bank csoporthoz tartozó Budapest Lízing Zrt. élére. A cég a változással egyértelmű jelzést adott a piacnak: a stabilizálási terveken túl növekedéssel kíván újra meghatározó szereplője lenni a hazai lízingpiacnak.

Pénzcentrum | 2010. december 22. 04:44

Gyászol a pénzvilág! Öngyilkos lett a bank szépe

Mindenkit megdöbbentett az elemzőként dolgozó 27 éves Citigroup bankár, az amerikai Jessica Fashano halálhíre. A jótékonysági események szervezésében is élen járó hölgy egy 40 emeletes - egyébként Donald Trump ingatlanmogul érdekeltségébe tartozó - manhattani toronyház tetejéről vetette magát a mélybe. A rendőrség az idegenkezűséget kizárta, közleményükből kiderült, hogy a víg kedélyűnek ismert bankárt valójában depresszió ellen kezelték.

Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm