24 °C Budapest

Megjelent a friss OTP-nyereményrangsor! Lehet, hogy Te is rajta vagy?

Pénzcentrum
2011. február 15. 14:32

Az OTP Bank a mai napon megtartotta a gépkocsinyeremény-takarékbetétkönyvek 275. sorsolását. A sorsoláson azok az 50, 20, 10 és 5 ezer forint összegű betétkönyvek vettek részt, melyeket 2010. december 31-éig váltottak és 2011. január 31-én még forgalomban voltak.

A betétkönyvekre összesen 7 db gépkocsit sorsoltak ki, a sorsolás négy gépkocsitípusból történt. Ezúttal három darab Peugeot 107-es (listaár: 2 600 000 forint), két darab Toyota Aygo (listaár: 2 455 000 Ft), valamint egy-egy darab Chevrolet Spark (listaár: 2 209 000 Ft) és Suzuki Alto (listaár: 2 399 000 Ft) talált gazdára.

A hivatalos nyereményjegyzéket a következő:

 


Az OTP Bank által a mai napon kisorsolt személyautók a Pénzcentrum.hu számításai szerint listaáron 17,709 millió forintot érnek. Eközben a 900 ezer ügyfél 10,4 milliárd forintos gépkocsinyeremény-betét állománya évi 1,8%-os kamat mellett havi szinte "csak" 15,6 millió forintot (vagyis éves szinten 187 millió forintot) hozott a nyereményalapba.

 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)


De akkor mi az üzlet gépkocsinyeremény-takarékbetétkönyvekben az OTP Banknak? Valójában nyernek a terméken, mivel alacsony forrásköltség mellett kezelnek egy tízmilliárd forintot meghaladó betétállományt. A piaci átlagkamatok és az autók beszerzési költségére elkülönített 1,8%-os nyereményalapba kerülő kamat különbözete a bank "zsebében marad".

 

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 27. 07:40
A Media1 megtudta, hogy a gazdasági körülmények miatt bezárja a BBC History című magazint a Kossuth...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Holdblog  |  2022. május 27. 06:17
A pszichológián belül létezik az affective forecasting témakör, amelynek célja a jövőbeli viselkedés...
Kiszámoló  |  2022. május 26. 20:12
Ha ész nélkül osztogatod a pénzt a választás előtt és ezer-ezerötszáz milliárd forintos lyukat ütsz...
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?