12 °C Budapest

MU-Chelsea: vigyék a házat is, mindent feltesznek a fogadók!

Pénzcentrum
2008. május 21. 10:05

Rekord nagyságú fogadási összegre számítanak a vezető fogadóirodák a ma esti Bajnokok Ligája döntő kapcsán, erre ugyanis szinte garancia, hogy a legrangosabb klubsorozatban két angol csapat mérkőzik meg a döntőben, a britek pedig egyértelműen a legvérmesebb sportfogadóknak számítanak.

Egyes szigetországi lapok 20 millió fontnyi tétről beszélnek, mely több mint 6 milliárd forintnak felel meg. Sokaknak így lesz igazán izgalmas a 90, esetleg 120 perc... a britek ugyanis a tavalyi FA-kupa döntő tanulságai alapján egyenesen odáig mennek, hogy kijelentik: annyira unalmas lesz a meccs, hogy fogadás nélkül nem is lenne érdemes megnézni.

Az esemény kapcsán természetesen vetettünk egy pillantást a fogadóirodák nyereményszorzóira is és megállapítottuk, hogy a Szerencsejáték Zrt. Tippmax nevű próbálkozása mindaddig versenyképes, amíg csak az alapvető események odds-ait tartjuk szem előtt.


A hazai állami cég azonban az igazán komoly sportfogadóknak továbbra sem tud alternatívát nyújtani, ugyanis az év egyik legkomolyabb meccsére összesen 13 féle fogadást kínál. Összehasonlításképpen: a Bwin-nél erre az egyetlen meccsre több mint 180 féle fogadást köthetünk. Van még tehát hova fejlődni, de legalább valami már elkezdődött...

NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?