19 °C Budapest

Tippmax: új játék a Szerencsejáték Zrt-től!

Pénzcentrum
2008. április 28. 12:55

Tippmax néven új, kizárólag interneten és sms-ben játszható sportfogadási játékot indított ma a Szerencsejáték Zrt. A Tippmixben eddig nem szereplő fogadási típusokat is felvonultató játék a külföldi fogadóirodák nyereményszorzóival versenyképes oddsokat és biztonságos online fogadást ígér.

A Tippmax azok számára kínál a korábbiaknál még színesebb, változatosabb fogadási lehetőségeket, akik nem csak egy-egy kiemelt fogadási eseményre, hanem annak részleteire, mozzanataira, egyéb történéseire szeretnének fogadni. Ezek közé tartoznak például a labdarúgó mérkőzéseknél a gólszerző személyére, sárgalapok számára, kosárlabdánál a két csapat által összességében elért kosarak számára vonatkozó fogadások. A Tippmax bevezetésével a Szerencsejáték Zrt. olyan eseményekre, például tenisztornák mérkőzéseire is fogadási lehetőséget kínál, melyekkel eddig a gyorsan zajló események miatt a Tippmix nem minden esetben tudott lépést tartani.

A Tippmaxon az átlagosnál magasabb nyereményszorzókra lehet számítani, a kötés előírások pedig a jelenleginél kedvezőbbek lesznek a fogadók számára. Míg a Tippmixen a játékosok eddig általában heti két fogadási ajánlat 200-200 eseményéből választhattak, a Tippmax akár napi 255 fogadási eseményt kínál.

A Tippmax egyik legnagyobb előnye a külföldi online fogadóirodákkal szemben, hogy a Szerencsejáték Zrt. magyar, állami tulajdonú vállalatként garantálja a fogadók biztonságát, a nyeremények teljes kifizetését.

"Az online fogadáshoz olyan érzékeny adatokra is szükség van, mint a bankkártya, illetve bankszámlaszám. A játékosok jelentős részét visszatartotta az internetes fogadástól, hogy a piacon eddig jelenlévő irodák jogi helyzete rendezetlen - mondta el Székely Gábor, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója. - A Tippmax mögött a Szerencsejáték Zrt. évtizedes játékszervezői tapasztalata áll. Ahogy a Tippmax szlogenje is mutatja, a fogadók "itthon játszanak". Biztonságban érezhetik magukat, és arra koncentrálhatnak, ami valóban fontos: a játék örömére."

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 46 056 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 47 150 forintos törlesztőt (THM 15,61%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A fogadáshoz banki átutalással, bankkártyával, mobil telefonos univerzális vagy m-com-os egyenlegről való feltöltéssel vagy a bármely lottózóban kapható Szerencsekártyával lehet feltölteni a belső egyenleget. A nyereményeket - minden esetben nettó összegek, melyeket semmilyen további adó és levonás nem terhel - a Szerencsejáték Zrt. a játékos belső egyenlegén tartja nyilván, és azokat a játékos kérésére, a játékos által megadott bankszámlára utalja át.

A Tippmax elindítása újabb jelentős lépés a Szerencsejáték Zrt. bukmékeri típusú játékainak fejlesztésében. Az év elején a hagyományos Tippmix nyereményszorzói változtak kedvező irányba egy adózási jogszabály-módosításnak köszönhetően, és a kötésekkel kapcsolatos szabályok is megengedőbbek lettek. Mától ezen a játékon is újabb fejlesztés történt. A Tippmixen heti kétszeri 255 esemény közül választhatnak a fogadók.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?