18 °C Budapest
Csúcsgázsitól esik el a Barátok közt sztárja: kilép a sorozatból

Csúcsgázsitól esik el a Barátok közt sztárja: kilép a sorozatból

2017. szeptember 12. 17:30

A Barátok közt partiján kiderült, nem játszik tovább a sorozatban Gubík Ági. Azt is elárulta, mivel foglalkozik most.

Megölte brutálisan erőszakos férjét, és most kétségbeesetten próbálja rendbe tenni az életét Berényi Ági - itt tart most a sorozat vetítése. Arról még nincs hír, hogy pontosan meddig lesz látható a képernyőn Gubík Ági, akinek karaktere két és fél évvel ezelőtt váratlanul toppant be a szereplők életébe.

Az biztos Gubík Ági most színházi feladatait helyezte előtérbe. Az persze előfordulhat, hogy néha, pár rész erejéig ismét megjelenik majd a sorozatban

- tudta meg a színésznőtől a Blikk.

Nemrég azzal került be a bulvárlapokba Gubík Ági, hogy egy korábbi tartozása miatt a behajtók rátették a kezüket a fizetése egy részére. Már tíz éve tart a tartozási ügye, ami miatt a színésznőtől havi 134 ezer forintot von le a behajtó a fizetéséből. Az adósságot még egykori férjével együtt halmozták fel, amikor házukat újították fel. Ugyan a munkát elvégezte a vállalkozó, azonban azt nem fizették ki neki. Ennek tetejébe a házaspár 2011-ben elvált, és a kivitelezőről teljesen megfeledkeztek. A végrehajtó azonban most már vonja a részleteket, így a tartozás (amely már 2006 óta esedékes) 2017 végéig rendeződhet.

A színésznő elmondása szerint most a színházi munkáira koncentrál majd, de valószínű, hogy a Barátok köztös fizetés kiesését azért megérzi majd, ráadásul a sorozatért kapott bér egy biztos bevétel volt. A kiszámíthatóság mellett a fizetése is csökkenhet ezzel a színésznőnek. Ugyan pontosan nem ismerjük a szerződését, évekkel ezelőtti sajtóhírek szerint azonban a Barátok Közt oszlopos tagjai havonta 800 ezer forint körüli összeget vihettek haza. Bár 2012-ben jelentősen, összesen 13 százalékkal csökkentették a sorozatban szereplő színészek fizetését, de az eltelt évek alatt ez már simán felkúszhatott akár havi 1 millió forintra is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Ugyanakkor Gubík Ági nem tartozott az oszlopos tagok közé, hiszen csak néhány éve játszik a sorozatban, így az ő fizetését homály fedi. A színházban játszó színészek viszont nem feltétlenül tartoznak a jól kereső magyarok közé. A színházi csúcsgázsi 500-600 ezer forint, de ezt csak kevesen érik el ma Magyarországon, általában 200-300 ezer forint az, amit megkeresnek a színészek.

Címlapkép: MTI

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
perfekt  |  2021.05.05 08:17
Durván még egy hónapunk van a számviteli beszámoló letétbe helyezési és közzétételi kötelezettség te...
hrdoktor  |  2021.05.03 06:38
Ha kihagyja a reggelit csökken a teljesítmény, a koncentrálóképesség, nő az esély az elhízásra és kü...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
kovacstunde  |  2021.04.16 17:03
  Ebben a blogbejegyzésben Kovács Tünde andragógus, munkaköri trénerrel beszélgettünk azonos szempo...
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?