Mindent egy lapra: egész vagyonát teszi kockára Varga Viktor

2016. november 6. 15:12

Nem szeretne többé celebeskedni, mert már elég pénzt összegyűjtött ahhoz, hogy már ne legyen szüksége a bohóckodásra. Saját lakásra gyűjtött Varga Viktor, most viszont mégse erre fordítja majd 9 milliós tartalékát, hanem a karrierjébe fektet, és reméli, hogy majd megtérül.

"Nyolc éve nem készült lemezem. Ez most egy nagy összefoglalása annak a pár évnek, amelyen átmentem az elmúlt időszakban, főleg az az öt esztendő, amit Cinthyával együtt, vagy külön töltöttünk. Én most mindent erre tettem fel. 

Van, aki szerencsejátékozik, én ebbe fektetem az összes pénzemet. Dupla vagy semmi! Évek óta gyűjtök egy saját lakásra, de úgy döntöttem, hogy a félretett kilencmillió forintomat beleölöm a készülő lemezbe. Eddig mindig mellettem állt egy kiadó, menedzsment, de most egyedül vagyok, és rá kellett döbbennem, hogy ez eszméletlen sok pénzbe kerül!"

- mondta a Blikknek a Csillag születik egykori versenyzője, aki már fel is énekelte új dalait.

Tehát az évek alatt gyűjtögetett vagyonát most egy lapra teszi fel az énekes. Természetesen nem lehet megjósolni, hogy ennek a merész kockázatvállalásnak mi lesz a végkimenetele, az viszont bizonyított, hogy az igazán gazdag emberek mernek nagyot kockáztatni, és ennek a tulajdonságuknak köszönhetik vagyonuk jelentős részét is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 54 087 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 54 721 forintos törlesztőt (THM 14,57%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

John Rampton milliomos amerikai vállalkozó szerint a gazdagok mindig keresik és tervezik a jövőt. Tudják, hogy sokat kell dolgozni a sikerért, de azt is tudják, hogy merre akarnak haladni, hova akarnak eljutni, és mit kell tenni a siker érdekében. Véleménye szerint a legnagyobb dolog, ami visszatartja az embert a sikertől az, hogy nem hisz magában. Azt tanácsolja, hogy mindenki bízzon az ösztöneibe, kövesse az intuícióit.

Azok a gazdagoknak, akik maguk csinálták meg a szerencséjüket, egytől egyig hittek valamiben, voltak álmaik, és szenvedéllyel csinálták azt, amiben később sikert értek el.

Nem riták pedig nagy kockázatot vállaltak azért, hogy valóra váltsák az elképzeléseiket.  Szóval, ha hihetünk Rampton tapasztalatainkat, akkor Varga Viktornak minden esélye megvan arra, hogy most valami igazán nagyot alkosson, és megtérüljenek a befektetései. A siker viszont sosem garantált. 

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2023.02.03 17:49
A cégalapítók egyik legnagyobb kihívása, mikor a vállalat életében elérkezik az ügyvezetői szék átad...
perfekt  |  2023.02.03 09:59
A cikksorozat első részében áttekintettük a társaságiadó-információkat tartalmazó jelentés összeállí...
laskainelli  |  2023.02.01 11:21
A rohanó világunkban könnyű szétcsúszni és túlvállalni magunkat, noha ennek az lesz az ára, hogy az...
hrdoktor  |  2023.01.30 04:30
Megfelelő kommunikációval nemcsak magunkon, hanem a vállalaton is segíthetünk. [...] Bővebben!
coachco  |  2023.01.23 17:52
Most, hogy így közeledek a hatvanhoz, határozottan állítom, minden kornak megvan a maga öröme, érdek...
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 4. szombat
Ráhel, Csenge
5. hét
Február 4.
Rákellenes világnap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?