25 °C Budapest
Kirúgták a TV2 sztárját: 8 milliója bánja

Kirúgták a TV2 sztárját: 8 milliója bánja

2015. március 19. 15:07

Több mint 8 millió forintot is bukhat alkoholproblémái miatt Gesztesi Károly. A TV2 azért írta ki a Jóban Rosszban c. sorozatból, mert az utóbbi időszakban már tarthatatlan volt a helyzet.

A Blikk értesülései szerint alkoholproblémái miatt kiírták a Jóban Rosszban c. sorozatból Gesztesi Károlyt. A bulvárlap egy informátorra hivatkozva azt írja, ez ugyan már régi probléma, de csak az elmúlt pár hónapban fajult el annyira a helyzet, hogy már egyszerűen nem lehetett a szőnyeg alá söpörni a történteket. Hol piásan jelent meg a Füredit alakító színész, hol el sem ment a forgatásra - mondta a stábtag.

Igaz a hír, Füredi karakterét valóban kiírjuk a Jóban Rosszbanból. Az is tény, hogy Gesztesi Károllyal nem tudtuk leforgatni az utolsó epizódokat, így egy másik színész alakítja majd Csillagkút polgármesterét a karakter búcsúzásakor, ami április végén kerül képernyőre

- tudta meg a bulvárlap a TV2-től.

A döntés anyagilag is érzékenyen érintheti a színészt, ugyanis a lap szerint ez a szerep volt az egyik legnagyobb bevételi forrása. Gesztesi elvileg 650-700 ezer forint körüli összeget keresett a Jóban Rosszban főszereplőjeként. Ez óvatos becsléssel is 7,8 millió forint évente.

Mit kap az átlag magyar munkavállaló, ha kirúgják?

Mivel Gesztesi Károlynak vélhetően vannak más kötelezettségei, tehát bevételei is, így nem fog majd "éhen halni". A legtöbb magyar munkavállaló viszont maximum álláskeresési járadékra, ismertebb nevén munkanélküli segélyre lehet jogosult, ha elveszíti a munkáját.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az álláskeresési járadék maximum összege 2015-ben 105 ezer forint/hó (3500 Ft/nap); a nyugdíj előtti álláskeresési segély összege pedig maximum 42 ezer forint/hó (1400 Ft/nap).

Az álláskeresési járadékot az igénylés napjától kezdik el folyósítani 2015-ben is, viszont az új Munka Törvénykönyve alapján már lecsökkentett időtartamig kaphatják meg a munkanélküliek, ez pedig 90 napot jelent.

Ráadásul ez is csak azoknak jár, akik az igényléstől számítva visszamenőleges három évben legalább 360 napig dolgoztak, vagyis rendelkeznek jogosultsági idővel (az az időtartam, amikor a munkavállaló folyamatos munkaviszonnyal rendelkezik).

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2021.06.18 18:55
Az elmúlt évek munkaerőpiaci helyzetéből kifolyólag jellemzően olyan kérdések foglalkoztatták a cége...
ajovomunkahelye  |  2021.06.17 09:16
Hogyan alakult a munkavállalói elkötelezettség a járvány kitörésétől kezdve? Az első hullámban még m...
perfekt  |  2021.06.14 08:18
A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 153. § (1) bekezdése alapján az adott üzleti év mérlegford...
hrdoktor  |  2021.06.14 06:55
Praktikus tanácsok, hogyan számoljuk fel a látens beidegződéseket, amik saját fejlődésünket gátolják...
coachco  |  2021.06.09 11:06
Olvasom Obama ex-elnök memoárját, másodjára fogtam bele. Nem mintha nem lenne érdekes, de cirka 700...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 18. péntek
Arnold, Levente
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?