10 °C Budapest

Máris milliókat keresnek a TV2 új sztárjai

Pénzcentrum
2012. augusztus 20. 13:03

Tetemes összegű sztárgázsiért fogadták el a felkérést az új tehetségkutató, a The Voice zsűritagjai - írja a Bors. A bulvárlap úgy tudja, a négy ítész egyike 7 millió forintért vállalta el a zsűrizést.

A Megasztár 4. és 5. szériájának zsűritagjai még átlagosan 8 millió forintot kaptak, a produkció 6. sorozatában viszont már ennek a felére csökkent az összeg. A Bors értesülése szerint az ősszel induló The Voice - Magyarország hangja című műsor egyik ítésze 7 millióért vállalta el a zsűrizést. Mivel a tehetségkutató mind a négy mestere új zsűritag, feltehetően mindnyájan hasonló feltételeket kaptak a TV2-től, vagyis - a Bors szerint - nagy eltérések nem lehetnek a javadalmazásukban. A tiszteletdíj rendeltetése, hogy valamilyen szinten kárpótolja a művészeket a kihagyott koncertekért.

Az új tehetségkutató által felkínált gázsi még így is jelentősen elmarad attól, amit a konkurens RTL Klub sikerműsora, az X-faktor mentorai zsebelhettek be, és kapnak majd az ősszel induló új szériáért. Korábbi hírek szerint az X-faktor négy ítésze az előző évadban fejenként 10-12 millió forintot kapott. Várhatóan az új sorozatért ennél 10 százalékkal, vagyis megközelítően 1 millió forinttal kevesebbel kell beérniük.

Még ez is aprópénz viszont ahhoz képest, amit az amerikai X-faktor zsűritagja kapnak. Mint azt korábban megírtuk, a másodvirágzását élő Britney Spears 13-15 millió dollárért, vagyis csaknem 3,4 milliárd forintért. Spears gázsija a tízszerese lenne annak, amennyit a tavalyi szériában a Pussycat Dolls énekesnője, Nicole Scherzinger kapott a mentorságért. A zsűri másik hölgy tagja, Paula Abdul is "csak" 2,5 millió dollárt (562 millió forintot) tehetett zsebre.

 

HR BLOGGER
perfekt  |  2024.04.23 12:25
A "GINOP PLUSZ-3.2.1.-21 III. ütem keretein belül képzési és bértámogatási lehetőségek vehetők igény...
hrdoktor  |  2024.04.23 11:46
Sokan szenvednek kézfájdalmaktól a számítógépes munka következtében, ami helyes egérhasználattal jel...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm