Elkelt a világ második legjobb állása

2011. március 21. 13:02

"A Világ Második Legjobb Állása" néven Hivatalos Világutazót kereső kampányt indított egy utazási iroda, amelynek győztesét március 12-én választotta ki a szakmai zsűri egy több órás vetélkedő keretében. A játékos megmérettetésen Gyémánt Balázs budapesti fiatalember bizonyult a legrátermettebbnek a feladatra.

A tavaly ősszel meghirdetett A Világ Második Legjobb Állása kampányban egy háromfordulós játékra invitálta azokat, akik szerettek volna a világ legszebb helyeire eljutni, onnan tudósítani és ezért még fizetséget is kapni. A játékra közel 200 fő jelentkezett 2010 novemberében és decemberében. Az első két fordulóban közös volt, hogy a pályázóknak 1-1 videofilmet kellett készíteniük önmagukról, majd egy korábbi utazásuk bemutatásával kapcsolatban az élményeikről. A második körben a döntő mezőnyének kiválasztását javarészt a nagyközönségre bízta az utazási iroda, így a szavazatok alapján 10 fő, a Tensi szakmai szempontú választása alapján pedig további 7 fő jutott a döntőbe. A 17 döntős március 12-én mérkőzött meg egymással a rendkívüli állás megszerzéséért a Budapesti Gazdasági Főiskolán a hat fő szakmai zsűri előtt.

 

A döntőbe kerültek

A verseny győztese Gyémánt Balázs budapesti, 26 éves fiatalember lett, aki féléven át havonta egy különleges utat és a hat hónapra, egymillió forintot nyert. A döntőben a feladatokon való megfelelése, humora, és a vetélytársak tisztelete mind hozzájárult ahhoz, hogy az igen erős mezőnyből ő legyen a kiválasztott. Gyémánt Balázs feladata mostantól nem kevesebb, mint tesztelni és véleményezni az utakat a világ legszebb tájain, és az élményeiről folyamatosan beszámolni videóblog és internetes napló formájában.

A nyertes az első útjára április végén indul és részt vesz egy fantasztikus álomutazáson a Karib-tengeren a világ legnagyobb hajója, az Oasis of the Seas fedélzetén. Balázs májusban egzotikus vizekre evez és a francia Club Med all inclusive klubszállodalánc vendégszeretetét és különleges sportlehetőségeit élvezi majd Mauritiuson. A nyár folyamán ellátogat még a Disneyland Párizsba, részt vesz európai városlátogatásokon és egy csodálatos földközi-tengeri hajóúton.

"Irodánk célja, hogy a Tensi Hivatalos Világutazójának személyes beszámolóin keresztül bemutassunk olyan különleges utazási műfajokat, amelyek egyediek és különlegesek a magyar utazási piacon"- mondta el Tarnóczi Barna, a Tensi Utazási Iroda ügyvezető tulajdonosa.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A Győztes

A világ legjobb állása

Sokan emlékeznek talán, hogy az ausztrál idegenforgalmi bizottság 2009-ben "A világ legjobb állása" címmel egy álommunkát hirdetett meg, és azóta is számos hasonló kampány indult a világ minden táján. Nem véletlen a "A Világ Második Legjobb Állása" elnevezés sem - nem titok, hogy habár a két kampány koncepciójában és lépéseiben különbözik, van kapcsolat köztük. A szervezők megkeresték a 2009-es kampány megbízóit, akik üdvözölték, támogatásukról biztosították a magyar kezdeményezést, és sok sikert kívántak minden jelentkezőnek, valamint rengeteg örömöt a leendő szerencsés nyertesnek.

Ben Southall az ausztráliai játék győztese elképesztő kalandként élte meg a "munkát": "2009 júliusában egy új és óriási kaland kezdődött számomra. Fantasztikus élmény volt egy olyan emlékezetes versenyben részt venni, mint "A világ legjobb állása". Általában olyan dolgokkal foglalkozom, melyeket egyesek kalandosnak vagy akár őrültnek is tarthatnak, de én mindig is úgy próbáltam élni, hogy a lehető legjobban kihasználjam azt az időt, amit a Föld nevű bolygón töltök"

 

HR BLOGGER
perfekt  |  2021.05.10 16:26
A közelmúltban olvashattunk arról, hogy az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
kovacstunde  |  2021.04.16 17:03
  Ebben a blogbejegyzésben Kovács Tünde andragógus, munkaköri trénerrel beszélgettünk azonos szempo...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?