18 °C Budapest

Szandika mint üzletasszony?

2011. március 13. 15:02

Szándékosan esett a ki ValóVilág című valóságshowból Szandika - értesült a Bors. A plasztikcica tisztában volt azzal, hogy nem nyerheti meg a műsor fődíját, így a műsor körüli felhajtást kihasználva pénzre váltaná népszerűségét.

Szandi a hírek szerint topless autómosót szeretne nyitni, de tervei közt szerepel az is, hogy a korábbinál jóval magasabb gázsiért visszamegy sztriptíztáncosnőnek. Szandika jó barátja, Sanyi úgy látja "ezerrel fognak kapkodni Szandi után a munkáltatók, hiszen borzasztó nagy ismertségre és rajongótáborra tett már szert a ValóVilág kezdete óta." 

Sanyi szerint akkor sincs baj, ha Szandikának új munka után kell néznie a villalét után. Egy darabig biztos, hogy meg fogja lovagolni a műsor adta népszerűséget és lehetőségeket, de mivel még fiatal, biztosan kitalál majd valamit, és azt meg is valósítja - tette hozzá sejtelmesen Sanyi.

Ugyanilyen furfangos módon járt el a ValóVilág harmadik szériájának vagánya, Elvis is, aki érezte a játék legelején, hogy nem tud majd finalista lenni. Ezért kitalálta, hogy nyit egy tetoválószalont, és a verseny felénél kiesik, így jobban megy majd az üzlet, hiszen a neve addig mindenképpen közszájon forog, amíg megy a műsor. A terve be is jött, a mai napig virágzik a vállalkozása.

Egy biztos: ha Szandika vállalkozásba kezd, jóval nehezebb dolga lesz, mint a villában volt. A hazai kis- és közepes vállalkozások ugyanis rendkívül tőkehiányosak és adóterheik is magasnak tekinthetők. A magyar vállalkozóknak legtöbbször nincs üzleti tervük, nem értenek a marketinghez és nem használják ki az uniós pályázati lehetőségeket sem. Emiatt legtöbbjük örül, ha vegetálni tud és túléli az időről-időre beköszöntő kisebb nagyobb válságokat.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

 

HR BLOGGER
legacykft  |  2022.05.27 07:47
Partnereinknél végzett munkánk során szervezetfejlesztőként sokszor kerülünk kapcsolatba különböző v...
laskainelli  |  2022.05.24 08:22
Mi a jó párkapcsolat titka? Sokan szeretik azt hinni, hogy az lesz boldog kapcsolat évtizedeken át,...
perfekt  |  2022.05.23 07:34
A céginformációs szolgálat az ismételt közzététel lehetőségét a beszámoló benyújtását követő egy éve...
hrdoktor  |  2022.05.23 06:18
Egyre több embert érint a rövidlátás problémája, a megelőzése azonban összetettebb kérdés, mint gond...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?