21 °C Budapest

Hiányosan informál az APEH - Nem üzemel a szolgáltatás

2010. június 1. 12:02

Nem lesznek elérhetők a mai nap hátralevő részében az állami adóhatóság telefonos tájékoztató központjában az egyik menüpont alatt normális esetben megtalálható információk. A gond csupán annyi, hogy ezt telefonon keresztül nem jelzik az érdeklődőknek.

FRISS!Az APEH-nál a Pénzcentrum megkeresésére közölték, hogy áramszünet miatt előre nem tervezhető leállásra volt szükség a contact center számítástechnikai segítséget nyújtó részlegén, mely a szolgáltatás egyéb funkcióit nem érintette. Az idő rövidsége miatt nem volt lehetőség hangbemondásos felvételre, a menüpont kiiktatását pedig nem teszi lehetővé rendszer.

Az állami adóhatóság tájékoztatja ügyfeleit, hogy az APEH általános tájékoztató contact centerében (TCC) - technikai okok miatt - 2010. június 1-jén 11 órától a munkaidő végéig a 2-es menüpont (az APEH portálról letölthető programok telepítésével, nyomtatványok elektronikus elküldésével illetve EBEV portál használatával kapcsolatos számítástechnikai jellegű segítségnyújtás) nem lesz elérhető. A TCC többi menüpontja zavartalanul üzemel - áll az APEH honlapján közzétett tájékoztatójában.

Az APEH TTC-t a 06-40-42-42-42-es számon tárcsázva az adóügyi információk után érdeklődők a szokásos telefonos menübe jutnak, ahová pillanatnyilag nincsen feltéve semmilyen információ a 2-es menüpont leállásáról. A telefonáló minden gond nélkül választhatja a 2-es menüpontot. A telefon kettes gombjának megnyomása után két almenüt ajánl fel az automata, és említést sem tesz arról, hogy a szolgáltatás ma szünetel. Az almenü kiválasztása után a telefonálók zenét hallgathatnak hosszú perceken keresztül a helyi hívások után felszámolt tarifáért cserébe. Mindezt anélkül, hogy tudnák, a szolgáltatás ma nem is üzemel.

HR BLOGGER
laskainelli  |  2022.05.24 08:22
Mi a jó párkapcsolat titka? Sokan szeretik azt hinni, hogy az lesz boldog kapcsolat évtizedeken át,...
perfekt  |  2022.05.23 07:34
A céginformációs szolgálat az ismételt közzététel lehetőségét a beszámoló benyújtását követő egy éve...
hrdoktor  |  2022.05.23 06:18
Egyre több embert érint a rövidlátás problémája, a megelőzése azonban összetettebb kérdés, mint gond...
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?