22 °C Budapest

K&H: változás a bankfiókokban

2011. március 23. 16:58

A makrogazdasági környezet fokozatos javulásának eredményeképp a pénzintézet hisz abban, hogy a jövőben megerősödik a magyar piac és ismét nőni fog a kereslet a lakossági gépjármű piacon. Ezért a társaság autólízing termékének értékesítését kiterjeszti a lakossági fiókhálózat valamennyi egységére.

A társaság úgy döntött, hogy a tavalyi évben kísérleti jelleggel - 31 bankfiókban - újraindított gépjármű-finanszírozási tevékenységét kiterjeszti mind a 235 bankfiókjára.

Az ügyfelek közvetlenül a pénzintézettől, külső közvetítő bevonása nélkül kapnak segítséget új és használt, "B" kategóriás jogosítvánnyal vezethető személy-, illetve kishaszon-gépjárművek adásvételének finanszírozásához. További szolgáltatásként a bank eladótól független, harmadik személy általi állapotfelmérést biztosít ügyfeleinek, amely segítséget ad az ügyfeleknek a vásárlás előtti tudatos, megfontolt döntéshozatalban.

"A pénzügyi piac gépjármű-finanszírozási szegmense hatalmas változásokon ment keresztül az elmúlt két évben - az idei évre körülbelül 15% piaci növekedést várunk - és tapasztalataink szerint az ügyfelek viselkedése is változóban van. A piaci trend tekintetében úgy gondoljuk, hogy a lakossági ügyfelek igénye - az új autók vásárlása helyett - a minőségi használt autók irányába fog fokozatosan elmozdulni." - mondta René Van Rooij, a K&H Pannonlízing vezérigazgatója.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 05:44