Szex és Tesco: olcsó, de csábító - képek

2009. július 15. 10:15

Új fronton harcol a Tesco: egy remek üzleti húzással -és piaci előnye kihasználásával- a brit üzletlánc fehérneműi eláraszthatják a szigetország hálószobáit. Az olcsó bugyik és melltartók kiváló anyagokból készültek, és egy sztártervező is részt vett kialakításukban.

Nem újdonság, hogy a válság tavaly őszi kirobbanása óta jelentősen növekedett a szexi alsóneműk eladása: sokan ugyanis mozi, színház, vagy étterem helyett otthon, párjukkal töltik az estéket. A Tesco most ennek a piacnak a dinamikus fejlődését kihasználva új, olcsó fehérnemű-kollekciót dob piacra - igaz, egyelőre csak Nagy-Britanniában.

Fotó: thesun.co.uk


Az olcsóság mellett a világ egyik legnagyobb áruházlánca arra is figyel, hogy jó minőségű és a legújabb divatnak megfelelő fehérneműk kerüljenek a polcokra. Éppen ezért a fehérneműket a világhírű divattervező, a Diamond Boutique egyik vezéregyénisége, Michelle Mone álmodta meg, a legfinomabb szatén és selyem anyagokból.

Ugyanakkor az alsóneműk áraiban szigorúan ragaszkodnak a gazdaságos elvekhez: egy kollekció már 7 fonttól (2200 forint) megvásárolható, így biztosan nem jelent komoly költséget a brit hölgyeknek.

Fotó: dailymail.co.uk


Ráadásul a Tesco reklámarca nem más, mint Jessica Taylor, a közkedvelt Liberty X nevű popcsapat egyik legcsinosabb tagja, akinek lenyűgöző alakjára a férfiak is jó eséllyel felfigyelnek majd.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika
38. hét
Szeptember 20.
A gyermekek világnapja
Szeptember 20.
Biztosítási világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?