19 °C Budapest

Durván lehúzták az alkoholista sztárt: kocsit vettek a hitelkártyájával

2009. május 10. 10:02

Rájár a rúd a 41 éves volt angol válogatott csillagra, Paul Gascoigne-ra. Nem elég, hogy az újságok sportrovatából néhány alkoholmámoros év során a címlapokra került, a mára több rehabilitációs programon keresztülment legendának ellopták el az egyik hitelkártyáját, aminek terhére egy Mercedest vásárolt a tolvaj.

A fél éve tiszta, sőt a közelmúltban egy jótékonysági mérkőzésen is részt vett ikont felbőszítette az eset. A sportoló már értesítette a rendőrséget a kártyacsalásról és a jogi képviselőjét is felkérte az ügy kivizsgálására.

A tolvaj a hitelkártyát használta az önrész befizetésére és ezt a kártyát terhelték a havi törlesztőrészletekkel is. A csaló 10 ezer fontos (3,2 millió forintos) adósságot akasztott a híresség nyakába, amikor megvásárolta az ominózus fekete Mercedest.

A 41 éves Gazza számlájáról már többhavi részletet levontak, mire észrevette az esetet. Az első törlesztők levonásakor - enyhén szólva - nem volt olyan állapotban, hogy a pénzügyeivel foglalkozzon, a rehabilitációt követően derült ki az eset.

"Nagyon meglepődtem, amikor a papírokból kiderült, hogy egy olyan autót törlesztek, amelyet még sohasem láttam, nem is vezettem. Nagyon komolyan veszem ezt az ügyet, a rendőrség és a jogászaim már kezelik az esetet. Eltökélt vagyok, mindenképpen visszaszerzem a pénzem!" - kommentálta az esetet Gascoigne.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 17. péntek
Zsófia
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 17. 07:55