3 °C Budapest

Ferrarit tört Nicolas Cage dublőre

2009. május 5. 13:02

A baleset New York szívében a Times Square-en történt, amikor egy utcai autós üldözéses jelenetet forgattak. A kaszkadőr elveszítette az uralmát a jármű felett és csak az egyik kirakat állította meg a villámgyors sportkocsit. A forgatás során ez volt a második Ferrari, amit összetörtek, de ebből a nézők semmit nem fognak érzékelni.

A jelenet még úgy is veszélyesnek bizonyult, hogy a többi jármű mind-mind meghatározott pályán és meghatározott sebességgel haladt. A Ferrarit vezető tapasztalt kaszkadőrnek jobbról és balról is kerülgetni kellett az autókat, át kellett magát rágni a forgalmon.

A nedves úton azonban megcsúszott a jármű, amit előbb megdobott a járdaszegély, majd a kocsi kidöntött egy oszlopot, elsodort két embert és végül egy kirakatban állt meg. A két elsodort ember közül az egyik a fején a másik a lábán sérült meg, a jelentések szerint nem súlyos az állapotuk.

A becsapódás előtti pillanat, a járdaszegély megdobja a Ferrarit (Forrás: motorauthority.com)

A Nicolas Cage főszereplésével rendezett film (The Sorcerer's Apprentice - magyar címe még nincs, a történet szerint egy varázsló téved New York-ba) bemutatóját 2010 nyarára tervezik.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 26. szombat
Virág
47. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?