1 °C Budapest

Ferrarit tört Nicolas Cage dublőre

2009. május 5. 13:02

A baleset New York szívében a Times Square-en történt, amikor egy utcai autós üldözéses jelenetet forgattak. A kaszkadőr elveszítette az uralmát a jármű felett és csak az egyik kirakat állította meg a villámgyors sportkocsit. A forgatás során ez volt a második Ferrari, amit összetörtek, de ebből a nézők semmit nem fognak érzékelni.

A jelenet még úgy is veszélyesnek bizonyult, hogy a többi jármű mind-mind meghatározott pályán és meghatározott sebességgel haladt. A Ferrarit vezető tapasztalt kaszkadőrnek jobbról és balról is kerülgetni kellett az autókat, át kellett magát rágni a forgalmon.

A nedves úton azonban megcsúszott a jármű, amit előbb megdobott a járdaszegély, majd a kocsi kidöntött egy oszlopot, elsodort két embert és végül egy kirakatban állt meg. A két elsodort ember közül az egyik a fején a másik a lábán sérült meg, a jelentések szerint nem súlyos az állapotuk.

A becsapódás előtti pillanat, a járdaszegély megdobja a Ferrarit (Forrás: motorauthority.com)

A Nicolas Cage főszereplésével rendezett film (The Sorcerer's Apprentice - magyar címe még nincs, a történet szerint egy varázsló téved New York-ba) bemutatóját 2010 nyarára tervezik.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 28. kedd
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem