Lepukkanva: lakókocsiban él Pamela Anderson!

2009. május 8. 11:02

Egy amerikai ingatlanügynök szerint bár a gazdasági válság miatt szenved a kaliforniai ingatlanpiac, egy malibui lakókocsiparkban töretlenül emelkednek az árak. Jelenleg itt él a világhírű Pamela Anderson is, akinek anyagi helyzetéről rendkívül ellentmondásos hírek érkeztek.

Az érintett terület a 70-es évek előtt klasszikus lakókocsiparkként üzemelt, mára azonban számos luxusszínvonalú mobil otthont találni itt. Az ügynökségek szerint 350 ezer és 2 millió dollár között változnak az árak, az elmúlt három évben több tucat egymillió dollár feletti tranzakciót regisztráltak.

A terület egyértelműen az ország legdrágább lakókocsiparkjává vált, ráadásul a város egyik legfelkapottabb kerületének szomszédságában fekszik. A szokványosnak vagy átlagosnak egyáltalán nem nevezhető területről lélegzetelállító kilátás nyílik a Csendes-óceánra.

Az egyik helyi ingatlanügynök szerint ez a város legmegfizethetőbb része, az emberek könnyebben áldoznak ennyit azért, hogy a csodálatos part menti területen lakjanak. Befektetési szempontból is kiváló, mivel bár a városban csökkennek az ingatlanárak, a lakókocsiparkban a válság ellenére is töretlen az áremelkedés.

A bejáratokat biztonsági emberek őrzik, ezért rendkívül jó a közbiztonság. A területen üzleteket, játszóteret és sportpályákat is találni, de a lakók szerint is a tengerparti kávézó a legnépszerűbb közösségi találkahely, ahonnan tényleg csak egy lépcső választ el az óceántól.

A hely vonzza a környékbeli hírességeket is, a hírek szerint rendszeresen megfordul a szórakozóhelyen Cher, Val Kilmer, Helen Hunt és Courteney Cox is. Egyes hírek szerint Pamela Anderson addig húzza meg itt magát, amíg tart a lakásfelújítása, más források arról értesültek, hogy már a hitelkártyáját is teljesen lemerítette.

Az egyik lakó szerint minden pénzt megér ez a nyugodt környezet, itt mindig mindenki jókedvű a kilátás pedig csodálatos, sokak számára többet ér, mint egy Beverly Hills-i palota.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 3. szombat
Ferenc, Olívia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?