10 °C Budapest

Lepukkanva: lakókocsiban él Pamela Anderson!

2009. május 8. 11:02

Egy amerikai ingatlanügynök szerint bár a gazdasági válság miatt szenved a kaliforniai ingatlanpiac, egy malibui lakókocsiparkban töretlenül emelkednek az árak. Jelenleg itt él a világhírű Pamela Anderson is, akinek anyagi helyzetéről rendkívül ellentmondásos hírek érkeztek.

Az érintett terület a 70-es évek előtt klasszikus lakókocsiparkként üzemelt, mára azonban számos luxusszínvonalú mobil otthont találni itt. Az ügynökségek szerint 350 ezer és 2 millió dollár között változnak az árak, az elmúlt három évben több tucat egymillió dollár feletti tranzakciót regisztráltak.

A terület egyértelműen az ország legdrágább lakókocsiparkjává vált, ráadásul a város egyik legfelkapottabb kerületének szomszédságában fekszik. A szokványosnak vagy átlagosnak egyáltalán nem nevezhető területről lélegzetelállító kilátás nyílik a Csendes-óceánra.

Az egyik helyi ingatlanügynök szerint ez a város legmegfizethetőbb része, az emberek könnyebben áldoznak ennyit azért, hogy a csodálatos part menti területen lakjanak. Befektetési szempontból is kiváló, mivel bár a városban csökkennek az ingatlanárak, a lakókocsiparkban a válság ellenére is töretlen az áremelkedés.

A bejáratokat biztonsági emberek őrzik, ezért rendkívül jó a közbiztonság. A területen üzleteket, játszóteret és sportpályákat is találni, de a lakók szerint is a tengerparti kávézó a legnépszerűbb közösségi találkahely, ahonnan tényleg csak egy lépcső választ el az óceántól.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A hely vonzza a környékbeli hírességeket is, a hírek szerint rendszeresen megfordul a szórakozóhelyen Cher, Val Kilmer, Helen Hunt és Courteney Cox is. Egyes hírek szerint Pamela Anderson addig húzza meg itt magát, amíg tart a lakásfelújítása, más források arról értesültek, hogy már a hitelkártyáját is teljesen lemerítette.

Az egyik lakó szerint minden pénzt megér ez a nyugodt környezet, itt mindig mindenki jókedvű a kilátás pedig csodálatos, sokak számára többet ér, mint egy Beverly Hills-i palota.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm