Lepukkanva: lakókocsiban él Pamela Anderson!

2009. május 8. 11:02

Egy amerikai ingatlanügynök szerint bár a gazdasági válság miatt szenved a kaliforniai ingatlanpiac, egy malibui lakókocsiparkban töretlenül emelkednek az árak. Jelenleg itt él a világhírű Pamela Anderson is, akinek anyagi helyzetéről rendkívül ellentmondásos hírek érkeztek.

Az érintett terület a 70-es évek előtt klasszikus lakókocsiparkként üzemelt, mára azonban számos luxusszínvonalú mobil otthont találni itt. Az ügynökségek szerint 350 ezer és 2 millió dollár között változnak az árak, az elmúlt három évben több tucat egymillió dollár feletti tranzakciót regisztráltak.

A terület egyértelműen az ország legdrágább lakókocsiparkjává vált, ráadásul a város egyik legfelkapottabb kerületének szomszédságában fekszik. A szokványosnak vagy átlagosnak egyáltalán nem nevezhető területről lélegzetelállító kilátás nyílik a Csendes-óceánra.

Az egyik helyi ingatlanügynök szerint ez a város legmegfizethetőbb része, az emberek könnyebben áldoznak ennyit azért, hogy a csodálatos part menti területen lakjanak. Befektetési szempontból is kiváló, mivel bár a városban csökkennek az ingatlanárak, a lakókocsiparkban a válság ellenére is töretlen az áremelkedés.

A bejáratokat biztonsági emberek őrzik, ezért rendkívül jó a közbiztonság. A területen üzleteket, játszóteret és sportpályákat is találni, de a lakók szerint is a tengerparti kávézó a legnépszerűbb közösségi találkahely, ahonnan tényleg csak egy lépcső választ el az óceántól.

A hely vonzza a környékbeli hírességeket is, a hírek szerint rendszeresen megfordul a szórakozóhelyen Cher, Val Kilmer, Helen Hunt és Courteney Cox is. Egyes hírek szerint Pamela Anderson addig húzza meg itt magát, amíg tart a lakásfelújítása, más források arról értesültek, hogy már a hitelkártyáját is teljesen lemerítette.

Az egyik lakó szerint minden pénzt megér ez a nyugodt környezet, itt mindig mindenki jókedvű a kilátás pedig csodálatos, sokak számára többet ér, mint egy Beverly Hills-i palota.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?