Sikeres évet zárt a Malév-Citibank hitelkártya: megvan a tízezredik ügyfél

Pénzcentrum
2007. szeptember 28. 10:30

Sikeres évet zárt a Malév és a Citibank együttműködésének keretében létrejött co-branded hitelkártya: ünnepélyes keretek között mai napon adta át a tízezredik hitelkártyát Leonov Péter, a Malév vezérigazgatója és Batara Sianturi, a Citibank Zrt. vezérigazgatója.

Batara Sianturi ünnepi beszédében rendkívül sikeresnek és sokat ígérő terméknek minősítette a Malév-Citibank co-branded kártyát, az ügyfélszám további növekedést a Citibank vezérigazgatója szerint a társaságok ügyfélkörének dinamikus növekedése indokolja. A Malév a oneworld kötelékébe belépve manapság 150 ország 700 célállomását éri el.

Folyamatosan bővítik a pontgyűjtő-helyek körét, melyek között szállodák és bérautót kölcsönzéssel foglalkozó cégek is megtalálhatóak, mondta el Leonov Péter, aki hangsúlyozta, hogy a Citibankkal való együttműködés hozzájárult ahhoz, hogy társaság az év első nyolc hónapjában 4 százalékos forgalombővülést regisztrált.

A Malév törzsutas klubja, a Duna Klub 90 ezer tagot számlál és havonta további 2000 fővel bővül. Az új tagok több mint fele igénnyel, a Malév-Citibank co-braded hitelkártyát. Ez megfelelő bázist adhat a további fejlődéshez.

A Malév és Citibank 1 évvel ezelőtt jelent meg, a magyar piacon elsőként, ilyen típusú hitelkártyával, a Citibanknak azonban külföldön már több hasonló együttműködése is van, többek között az American Airlines-zal. Az Aranykártyás ügyfeleknek egy része már élvezhette a kártya előnyeit. A sajtótájékoztatón a Malév-Citibank kártya harmadik partnere a MasterCard Magyarországért, Horvátországért és Szlovéniáért felelős igazgatója, Zdenek Houser adott át ajándékot az első utazáshoz szükséges pontmennyiséget összegyűjtő ügyfelüknek.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 18. 19:12
Az előző felelős szerkesztő több mint három év után távozott a népszerű YouTube-csatorna stábjának é...
Bankmonitor  |  2024. április 18. 16:39
Az ingyenes készpénzfelvételi lehetőség kiterjesztésre kerül a postára is, ez a javaslat látott napv...
Kasza Elliott-tal  |  2024. április 18. 14:37
Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a he...
Holdblog  |  2024. április 18. 12:13
A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikvidi...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem