2 °C Budapest

Sikeres évet zárt a Malév-Citibank hitelkártya: megvan a tízezredik ügyfél

Pénzcentrum
2007. szeptember 28. 10:30

Sikeres évet zárt a Malév és a Citibank együttműködésének keretében létrejött co-branded hitelkártya: ünnepélyes keretek között mai napon adta át a tízezredik hitelkártyát Leonov Péter, a Malév vezérigazgatója és Batara Sianturi, a Citibank Zrt. vezérigazgatója.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Batara Sianturi ünnepi beszédében rendkívül sikeresnek és sokat ígérő terméknek minősítette a Malév-Citibank co-branded kártyát, az ügyfélszám további növekedést a Citibank vezérigazgatója szerint a társaságok ügyfélkörének dinamikus növekedése indokolja. A Malév a oneworld kötelékébe belépve manapság 150 ország 700 célállomását éri el.

Folyamatosan bővítik a pontgyűjtő-helyek körét, melyek között szállodák és bérautót kölcsönzéssel foglalkozó cégek is megtalálhatóak, mondta el Leonov Péter, aki hangsúlyozta, hogy a Citibankkal való együttműködés hozzájárult ahhoz, hogy társaság az év első nyolc hónapjában 4 százalékos forgalombővülést regisztrált.

A Malév törzsutas klubja, a Duna Klub 90 ezer tagot számlál és havonta további 2000 fővel bővül. Az új tagok több mint fele igénnyel, a Malév-Citibank co-braded hitelkártyát. Ez megfelelő bázist adhat a további fejlődéshez.

A Malév és Citibank 1 évvel ezelőtt jelent meg, a magyar piacon elsőként, ilyen típusú hitelkártyával, a Citibanknak azonban külföldön már több hasonló együttműködése is van, többek között az American Airlines-zal. Az Aranykártyás ügyfeleknek egy része már élvezhette a kártya előnyeit. A sajtótájékoztatón a Malév-Citibank kártya harmadik partnere a MasterCard Magyarországért, Horvátországért és Szlovéniáért felelős igazgatója, Zdenek Houser adott át ajándékot az első utazáshoz szükséges pontmennyiséget összegyűjtő ügyfelüknek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 27. 20:59