A vihar ára...

Pénzcentrum
2006. augusztus 28. 16:00

Az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. ügyfélszolgálata még mindig folyamatosan fogadja az augusztus 20-i viharral kapcsolatos kárbejelentéseket, amelyek száma lassan stabilizálódni látszik, ma délig elérte a 2100-at.

Az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. ügyfélszolgálata még mindig folyamatosan fogadja az augusztus 20-i viharral kapcsolatos kárbejelentéseket, amelyek száma lassan stabilizálódni látszik, ma délig elérte a 2100-at.

Az eddig beérkezett kárbejelentések mintegy 60 százaléka budapesti károkról szól. A becsült kár értéke 200 millió Ft. A beérkezett kárigények 80 százalékát a biztosító már feldolgozta, sokan már hozzá is jutottak a kártérítéshez.

Népszerű az AEGON Magyarország egyedi szolgáltatása, a kárszemle nélküli, telefonos kárrendezés. A bejelentett károk 22 százalékát a biztosító telefonos bejelentés alapján regisztrálta, ezeket már rendezte is. Amennyiben az ügyfelek igénylik, a biztosító szerződött szakemberei elvégzik a szükséges javítási munkákat. Ebben az esetben az ügyfelet semmilyen készpénz kifizetés nem terheli.

A lakásbiztosításoknál továbbra is épület beázások, a vihar által elsodort cserepek, kitört ablakok, elöntött pincék valamint a kidőlt fák által okozott épület rongálási károk és a villámcsapás okozta elektromos meghibásodások a jellemzőek. Ezekre lakás- vagy társasház biztosítás alapján lehet kártérítést igényelni.

Nagy számban érkeznek kárbejelentések megrongálódott gépkocsikról is. Ezek rendezése casco biztosítás alapján történik.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Személyi sérülések térítése több alapon is lehetséges:
· Az élet és balesetbiztosítások fedezetet nyújtanak az ilyen balesetekre,
· Egyes lakásbiztosítások is tartalmaznak személyi sérülésre vonatkozó kártérítési lehetőséget,
· Számos bankkártya tartalmaz olyan biztosítást, amely kiterjed az ilyen balesetekre,
· Egyre több munkáltató is köt alkalmazottaira olyan biztosítást, amely fizet egy ilyen baleseti sérülés esetében. 

A fentiek alapján akkor is érdemes a sérülteknek tájékozódniuk, hogy rendelkeznek-e olyan biztosítással, amely alapján kártérítésre jogosultak, ha erre először nem is gondoltak.

A károk felmérését a szakértők továbbra is folyamatosan végzik.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20