Felfüggesztve a legnépszerűbb program

Pénzcentrum
2006. április 10. 16:26

Ma éjféltől átmenetileg felfüggesztik a legnépszerűbb lakossági pályázati programot. A szigetelést, nyilászáró cserét, illetve a megújuló energiaforrások felhasználásának bővítését segítő programok szüneteltetését az irántuk mutatkozó óriási érdeklődéssel indokolja a gazdasági tárca.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Ma éjféltől átmenetileg felfüggesztik a legnépszerűbb lakossági pályázati programot. A szigetelést, nyilászáró cserét, illetve a megújuló energiaforrások felhasználásának bővítését  segítő programok szüneteltetését az irántuk mutatkozó óriási érdeklődéssel indokolja a gazdasági tárca.
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium az Energiafelhasználási Hatékonyság Javítása Célelőirányzatból "A lakossági energiamegtakarítás támogatása NEP-2006 -1", valamint "A megújuló energiaforrások felhasználásának bővítése magánszemélyek számára NEP-2006 -2" pályázatainak befogadását 2006. április 10 - én 24.00 órától a pályázati útmutató V. pontjának megfelelő bekezdése értelmében  átmenetileg felfüggeszti.
Az intézkedésre a Program iránt mutatkozó óriási érdeklődés miatt van szükség. A mai napig több mint 6300 pályázat érkezett, amelynek forrásigénye az előzetes számítások szerint meghaladja a pályázatokra rendelkezésre álló  keretet.

A 2006. április 10 - én 24.00 óráig postára adott pályázatok kerülhetnek befogadásra, ennél későbbi keletbélyegzésű NEP-2006-1 és NEP-2006-2 jelű pályázatot a minisztérium nem fogad be.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 8. szerda
Mária
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG