2 °C Budapest

Új szereplő a hitelkártya piacon

Pénzcentrum
2006. február 1. 09:00

A takarékszövetkezetek is beálltak a sorba. Ugyanis a 151 integrált takarékszövetkezetből tizenhatban már elérhető a klasszikus, kamatmentes periódus mellett igényelhető hitelkártya. - írja mai számában a Világgazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
A takarékszövetkezetek is beálltak a sorba. Ugyanis a 151 integrált takarékszövetkezetből tizenhatban már elérhető a klasszikus, kamatmentes periódus mellett igényelhető hitelkártya. – írja mai számában a Világgazdaság.
A MasterCard Electronic típusú kártyákhoz tartozó díjak egységesek, azonban a hitelhez kapcsolódó díjakat minden takarékszövetkezet egyénileg alakítja ki, saját üzletpolitikájának megfelelően.
A felvehető hitel nagysága 100 ezer és 500 ezer forint között lesz, a kamatmentes periódus hossza pedig 45 nap. Februártól a kártya használható lesz külföldön is, és az ügyfelek igénye szerint opcionális utasbiztosítás kapcsolható hozzá.

A hitelkártyák száma rohamosan nő Magyarországon. 2005 első fél évének végén több mint 883 ezer ilyen típusú bankkártya volt forgalomban.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. november 27. 19:18