Koronavírus: komoly korlátozások a Tescónál, erre figyelj, ha vásárolnál

Koronavírus: komoly korlátozások a Tescónál, erre figyelj, ha vásárolnál

2020. március 14. 07:30

Korlátozásokat vezet be a Tesco a koronavírus miatt. Mostantól a neten kevesebb árut lehet venni, és zsúfoltabb lesz a kiszállítók naptára.Azonnal pénzre van szükséged? Nézz szét a Pénzcentrum kalkulátorában (x)

Megértjük, hogy a jelenlegi veszélyhelyzet aggodalomra adhat okot, ezért arra törekszünk, hogy az alapvető termékek minden vásárlónk számára elérhetők maradjanak, és azokat biztonságosan ki tudjuk szállítani otthonába. Annak érdekében, hogy megakadályozzuk a koronavírus terjedését, a következő hetekre új rendelkezéseket és limiteket vezetünk be

- kezdi az e-mail, ami a Tesco online boltjának regisztrált ügyfelei kaptak. A korlátozások értelmében egyes kategóriákon belül 12 darabban maximalizálják a megvásárolható mennyiséget vásárlónként. "Mindent megteszünk annak érdekében, hogy áruházaink polcait folyamatosan feltöltsük, de ebben az időszakban előfordulhat, hogy egyes termékek átmenetileg kisebb mennyiségben vagy egyáltalán nem elérhetők" - tették hozzá.

Mint írják, mivel a következő hetekben több online vásárlóra számítanak, előfordulhat, hogy a kiszállítási időpontok a szokásosnál hamarabb betelnek, így javasolják, hogy amennyire lehetséges, foglaljon mindenki előre. Akár három héttel előre le lehet foglalni az idősávot, és a kiszállítás napját megelőző munkanap 23 óráig módosítható a kosár tartalmán.

A veszélyhelyzet idején kizárólag online lehetséges a rendelések fizetése.

Ha önkéntes izoláció alatt állnál, a Tesco ezt kéri:

  • Rendelésnél tüntesse fel megjegyzésben, hogy Ön önkéntes izoláció alatt áll.
  • Fizessen online. Kiszállító munkatársunknál jelenleg nem lehetséges a bankkártyás fizetés.
  • Kiszállító munkatársunk keresni fogja Önt, hogy egyeztethessék az átadás helyét és módját.
  • Minden rendelést bevásárlószatyorban szállítunk ki.
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?