Számos kedvezmény egy okos döntésért! Mit kínál a K&H Biztosító?

2010. november 2. 16:02

A K&H Biztosító az átláthatóságra és a sokrétű kedvezményrendszerre építi idei kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kampányát. Kedvezményben részesülhetnek többek között az online szerződéskötők, az idős gépjárművel, és a bonus fokozattal rendelkezők, valamint azok, akik egyszerre kötik meg kgfb és casco szerződésüket.

Több fontos változás is történt a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással kapcsolatban az elmúlt év során. Január elsejétől a biztosítási időszak nem a naptári évhez kötődik, hanem a szerződésben meghatározott kockázatviselés kezdetétől számított egy évre szól. A jogszabály rendelkezéseinek megfelelően a korábbi, köbcentiméter alapú számításról kilowatt alapú tarifálásra váltottak a biztosítók, amely jelentős változásokat hozhat a kgfb díjakban a gépjármű tulajdonosok számára.

"Jelenleg 409 ezer kgfb szerződést kezelünk, ez körülbelül a magyarországi szerződésállomány 10 %-a. Idei tarifánk megalkotásakor nagy gondot fordítottunk arra, hogy az teljesen átlátható, egyszerű és egyértelmű legyen.


Kaszab Attila

A K&H kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díja néhány alapadattal könnyen kiszámítható és a honlapunkon pár kattintással a kgfb és a casco szerződés is megköthető" - mondja Kaszab Attila, a K&H Biztosító nem-életbiztosítási üzletágának vezetője.

Köztudott, hogy a gépjármű tulajdonosokat nem egyformán érinti az, hogy immár a motorteljesítmény alapján számítjuk ki a díjakat. Mi úgy dolgoztuk ki a tarifarendszerünket, hogy minél több autós számára legyen előnyös a változás. A jövő évi díjakat és kedvezményrendszerünket ennek figyelembevételével alakítottuk át és vezettünk be több olyan új kedvezményt, amelyeket várhatóan a korábbiaknál szélesebb körben vehetnek igénybe az ügyfelek. Az elérhető maximális kedvezmény mértéke is jelentősen megnövekedett: a tavalyi 40%-hoz képest akár a 47%-ot is elérheti."

A K&H idei kampányában is sokféle és jelentős mértékű kedvezményt biztosít új és meglévő ügyfelei számára. A bonus fokozattal rendelkező személygépkocsi tulajdonosok a bonus-besorolással járó kedvezőbb díjon túlmenően további 10% kedvezményt kapnak. Az A0 vagy bonus-besorolású szerződéseknél a biztosítóváltáskor szintén 10% kedvezményben részesülhetnek a személygépkocsi, motorkerékpár, tehergépkocsi tulajdonosok. Sőt, mostantól még a legmagasabb, bonus 10-es fokozatban lévő K&H-s ügyfelek is kaphatnak további kedvezményeket a bonus díjengedményen felül.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A 2001-ben vagy korábban gyártott gépjárművel rendelkezők is díjkedvezményt kapnak a kgfb díjából: tehergépkocsi esetén 20%-ot, személygépkocsi vagy motorkerékpár esetén 10% -ot. Szintén 10%-kal alacsonyabb lehet a kgfb-díja azoknak a személygépkocsi-tulajdonosoknak, akiknek gyermeke 1996-ban vagy később született. Megmarad továbbra is a 10% kedvezmény a chopper/cruiser és túramotoroknál. A K&H casco biztosítást is kötő ügyfelek pedig 8% díjkedvezményt kapnak.

Azok, akik éves biztosítási díjat fizetnek, vagy csoportos beszedési megbízást adnak, szintén magas kedvezményeket érhetnek el. Az éves díjfizetésnél 8%, féléves díjfizetési gyakoriságnál pedig 4% az engedmény. K&H bankszámláról indított csoportos beszedés esetén 5%-kal, más pénzügyi intézménynél vezetett bankszámla esetén 3%-kal kevesebb díjat kell fizetni. Annak, aki a biztosító honlapjáról is elérhető direktértékesítési csatornán, online köti meg biztosítását, év közben 5% kedvezmény jár.

 

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Bankmonitor  |  2022. május 19. 17:06
Ha jó jövedelemmel rendelkezünk, akkor is nagyon lényeges lehet a bankválasztás: az egyes pénzintéze...
Holdblog  |  2022. május 19. 16:24
Mindannyiunkat érint a pénzromlás, de más és más mértékben. Sajnos van, akinek a kenyér ára okoz gon...
MEDIA1  |  2022. május 19. 16:08
A hírportál szerint Lázár János egy bizonyos Építési és Beruházási MÚZEUM vezetője lesz. Erről erede...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 17. 19:41
Ma lezajlott a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója, elköltötték a teljes erre szánt öss...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 20. péntek
Bernát, Felícia
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?