Újít a PSZÁF: elektronikus űrlap a fogyasztóvédelmi beadványokhoz

2010. október 14. 12:02

2010. október 12-től a lakossági ügyfelek a kormányzati portál Ügyfélkapuján keresztül is benyújthatják elektronikus űrlap formátumban fogyasztóvédelmi beadványaikat a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéhez, egy új felügyeleti fejlesztésnek köszönhetően - tájékoztatta lapunkat a PSZÁF.

A Felügyelet honlapjáról bárki letöltheti az elektronikus űrlapot, amelyet ezután az elektronikus nyomtatványkitöltő program segítségével lehet kitölteni.

Ezt követően a dokumentumot az ügyfélkapus regisztrációval rendelkező személyek feltölthetik a kormányzati portálra, ahonnét elektronikus úton jut el a Felügyelethez. Az ügyfelek beadványukra - ha másképpen nem igénylik - szintén elektronikus úton kapnak közvetlenül választ.

 

Pénzcentrum vélemény
Ûrlap letöltése, program letöltése, kitöltés, regisztráció, feltöltés... A szándékot értékeljük, de ettől aztán semmi nem lesz egyszerűbb.

 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 10. 16:16