Nyugdíjas évek: stabil "5. pillér" az ING-től

Pénzcentrum
2009. október 20. 12:55

Az ING szerint kutatások is azt mutatják, hogy honfitársaink kétharmada sajnos nem tudja, hogy mikor és milyen feltételekkel lehet nyugdíjba menni. Az emberek nem ismerik a változó nyugdíjrendszer alapjait és nem készülnek a nyugdíjas éveikre. Az emberek saját maguk tehetnek a legtöbbet azért, hogy anyagi biztonságban éljenek teljes életet nyugdíjas korukban, ebben segíthet az ING Biztosító újabb innovációja, melynek középpontjába a garancia került.

Az ING Biztosító Kronosz Programja a pénzügyi termékek következő generációját képviseli. A biztosító szerint a válság alapjaiban változtatta meg azt, amit a piaci szereplők a pénzügyi szolgáltatásokról gondoltak. A válság hatására új kihívások születtek, az emberek újra a hosszú távú megtakarítások felé fordultak.

Kronosz Garantált Eurós Jövedelem Program 100 %-os tőkegaranciával


Az új terméket Martijn Gribnau, az ING Biztosító Zrt. vezérigazgatója mutatta be

A piaci szereplők akkor maradhatnak sikeresek, ha egyszerűsítik a folyamataikat és átláthatóbbá teszik a termékeiket.

A Kronosz egy közép- és hosszú távú megtakarítási és befektetési lehetőség, mely számos ügyféligényre ad megfelelő választ.

A termék elsődleges célja, hogy a nyugdíjas években is segítsen biztosítani a kívánt életszínvonalat.

Az ING Biztosító az ügyfelek által befizetett díjakra 100 % tőkegaranciát nyújt. Ennek köszönhetően nem fordulhat elő olyan pénzügyi fordulat, mely a befizetett összegek értékét csökkentené. A kifizetés időpontja függetleníthető a nyugdíjba vonulás időpontjától, ráadásul kamatadó- és öröklési illeték mentes.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az ügyfelek hat részvény és kötvényalapba fektetve gyarapíthatják megtakarításaikat. A rendszeres befizetéseket egyszeri összegekkel is ki lehet egészíteni. Az ügyfél a tartam végén két lehetőség közül választhat, kéri a garantált havi járadékot euróban (amelyen belül három folyósítási tartam is választható) vagy egyösszegű kifizetést kér.

A termék kialakítása átláthatóságot teremt az ügyfelek számára, akik pontosan megismerhetik a szolgáltatás költségeit. Az újszerű megtakarítási és befektetési lehetőség ügyfelekhez történő eljuttatásában első körben a BROKERNET nyújt segítséget, később csatlakozik a programhoz a Citibank és az Erste Bank is.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 24. 23:45
Bár a több mint 20 éve működő művészeti adatbázis és hírportál csapata Facebook-posztban búcsúzott e...
Kiszámoló  |  2024. április 24. 18:32
A friss Magyar Közlönyben jelent meg a kormányrendelet, ami megváltoztatja az eddigi jótállási előír...
Holdblog  |  2024. április 24. 15:40
Minden múltból nézve egy csoda az EU-tagság és a közös piac. Ahogy Vakmajom írja: Mennyi fantasztiku...
Bankmonitor  |  2024. április 24. 11:33
Várhatóan 2024 júniusában indul az új otthonfelújítási program. A támogatásból az 1990 előtt épült c...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm