3 °C Budapest

Új lehetőség biztosításközvetítőknek (x)

Pénzcentrum
2009. október 12. 08:00

Az Agenta-Consulting Kft. független biztosításközvetítő vállalkozás, amely nem MLM rendszerű üzleti modellben egyesíti a biztosítási piac kis-és közepes szereplőinek érdekeit. A kiemelkedően magas jutalékok mellett semmilyen értékesítési elvárást nem támaszt, és a közvetítői igényekre szabott technikai, szakmai háttértámogatást, online szolgáltatásokat nyújt a szerződött biztosításközvetítő partnereinek.

Stabil, osztrák anyagi háttérrel
A hazai piacon egyedülálló rendszer alapja, hogy a biztosításközvetítő partnereink igényeinek rendelünk mindent alá. Ennek megfelelően magas szintű szakmai és technikai háttértámogatást, illetve kiemelkedő jutalékfeltételeket kínálunk biztosításközvetítő partnereinknek.

Értékesítési, és termékkényszer nélkül
A legfontosabb, hogy az értékesítési és teljesítménykényszer nélkül, pozitív módon ösztönző rendszerben működünk együtt a biztosításközvetítő partnereinkkel. Az eddigi tapasztalatok alapján bátran kijelenthetjük, hogy a közvetítők jobban tudnak az ügyfeleik valós igényeire koncentrálni, ha nem köti őket egy adott biztosító, egy adott módozat vagy a termékre vonatkozó értékesítési kényszer. Ahogy anyacégünk sem, az Agenta-Consulting Kft. sem támaszt értékesítési- és termékkényszert közvetítői felé.

A hazai piac egyik legmagasabb jutalékátadása
Az Agenta-Consulting Kft. közvetítői jutalékrendszere a hazai piacon a legmagasabb jutaléktovábbadási kategóriában van. Partnereink az Agenta-Consulting közvetítői jutalékaiból legalább 80%-ban részesülnek, azonban ha a közvetítő éves jutalékbevétele meghaladja a 3 millió forintot, akkor a továbbadás mértéke már 90%. Mindemellett, a biztosítókkal és pénztárakkal kötött jutalék-megállapodásaink minden szerződött közvetítő partnerünk számára nyilvánosak, és így a bevételük előre kalkulálhatóvá válik.

Online ügyviteli rendszerek, tarifa-összehasonlítók, szakmai támogatás
Speciális oktatásokkal, személyes problémakezeléssel, kimagasló szaktanácsadással, online jutalék-és állomány-nyilvántartással, letölthető biztosító nyomtatványokkal, tájékoztatókkal, marketing anyagokkal segítjük biztosításközvetítő partnereink munkáját. Emellett, tarifa összehasonlító, és ajánlatkészítő szoftverekkel teljes körű támogatást tudunk biztosítani mind szakmai, mind pedig technikai téren.

2,5 év távlatában - múlt és jövő
Sikeresen ültettük át a magyarországi piacra a 13 éves osztrák tapasztalatokat, a bevezetés szakaszára kitűzött céljainkat megvalósítottuk. A 2009. év sok izgalmat tartogat számunkra, mert elérkeztük az első megújulásunkhoz. Informatikai és arculati fejlesztéseink egy erős, biztos talajon álló alapra épülnek. Az Agenta-Consulting Kft. megújulása azonban nem csupán informatikai és arculati fejlesztés és arculatváltás, hanem innovatív előrelépéseink folyamatos fejlődésre törekvésünk prezentálása is egyben.


AGENTA-CONSULTING BIZTOSÍTÁSKÖZVETÍTŐ KFT.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 54-58
Levelezési cím: 1380 Budapest, Pf. 1074
Telefon: (1) 236-3400
Fax: (1) 236-3409
Web: www.agenta.hu

(x)

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. november 28. 16:42
A köztévé megint manipulálta a független országgyűlési képviselőt érintő egyik riportját, Hadházy Ák...
Kiszámoló  |  2023. november 28. 11:36
Kijött az Eustat 2022-es adata az egészségügyi költésekről az uniós országok GDP-jének százalékában....
MNB Intézet  |  2023. november 28. 10:05
A versenyben másodikként sorra kerülő versenyzőre mindig nagy nyomás nehezedik. Így van ez a gazdasá...
Bankmonitor  |  2023. november 28. 08:19
Életbiztosítási szerződés megkötésekor van jó pár kérdés, amire válaszolnod kell. Ezek egy része az...
Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Így szakadt szét a magyar társadalom: ez a 10 legolcsóbb és legdrágább Petőfi utca itthon

A Pictorial Collective-vel karöltve készítette el az elmúlt egy év leforgása alatt a Petőfi utcák népe című fotósorozatot, aminek kapcsán Stiller Ákossal beszélgettünk

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. november 28. kedd
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem