3 °C Budapest

Új Toyota-casco biztosítás a Generalinál

2009. július 15. 17:32

Rendkívül kedvező biztosítási terméket fejlesztett a Generali-Providencia Biztosító Zrt. a Toyota-tulajdonosok számára. A biztosító társaság és a japán autógyár együttműködési megállapodást írt alá, melynek köszönhetően a Toyotával rendelkező ügyfelek 2009. július 13-tól különleges casco-biztosítást köthetnek.

Az új casco gépjármű-biztosítási csomag számos előnyt kínál a Toyota-tulajdonosok számára. Az új biztosítási forma számos többletszolgáltatást nyújt, amelyek átsegítik a bajba jutott autósokat a balesetet követő nehéz időszakon. Ilyen például a Toyota-biztosítás éjjel-nappal hívható segélyvonala, amelyen azonnal tájékoztatják az ügyfeleket, hogy hol találhatók a legközelebbi szakszervizek, autómentőt küldenek a helyszínre és 100 ezer forintig megtérítik a szállítás költségét is.

Az új casco biztosítással rendelkezőknek a gépjármű javíttatási ideje alatt sem kell nélkülözniük a mobilitást, ugyanis napi 5000 forint értékhatárig, legfeljebb 5 napig az új konstrukció hozzájárul egy csere-gépjármű kölcsönzési díjához is. Ha a tulajdonos autóját egy éven belül ellopják, vagy a jármű totálkárosra törik, az autó vásárláskori értékét térítik meg számára, amely összegből csak az önrész vonódik le.

Minden esetben, amikor a javítás költségéből a minimum önrész levonása lenne indokolt, annak csak a felét kell az ügyfeleknek kifizetni. Ráadásul a javítások során a szakszervizekben kizárólag eredeti, új alkatrészeket használnak, ám ezek értéknövelő hatását - az elterjedt gyakorlattal szemben - a Toyota-casco kedvezményezettjeinek nem kell megfizetniük (avulásmentes térítés). Ha a gépjármű már nem javítható, és az ügyfél újra Toyotát vásárol, akkor a jogos kártérítésen felül a korábbi gépjármű vásárláskori értékének 10 százalékát is visszatérítik.

A Toyota-casco mellé kötött Generali kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással a kötelező biztosítás díja akár 50 százalékkal is csökkenhet.

Ilics László, a Generali vezérigazgató-helyettese elmondta: "A Generalinál különösen fontosnak tartjuk szolgáltatásaink kiemelkedően magas színvonalának megőrzését. Nem elégszünk meg azzal, hogy kizárólag a hagyományos gépjármű-biztosítási csomagot kínáljuk. Nagy öröm számunkra, hogy a Toyotával közös megállapodásunk keretében a biztosítási piacon egyedülálló konstrukciót ajánlhatunk ügyfeleinknek."

A Generali Toyota-casco kizárólag a Toyota-tulajdonosok részére kialakított, egyedülállóan kedvező feltételeket kínáló biztosítási termék, amely 2009. július 13-tól a hivatalos Toyota-márkakereskedői hálózaton keresztül vehető igénybe.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. november 30. 05:05
Ebben az epizódban Baráti Ákossal, a Jalsovszky Ügyvédi Iroda vezető ügyvédjével beszélgetek. Fő tém...
MEDIA1  |  2022. november 29. 17:17
Az RTL Magyarország tájékoztatása szerint azért nem készül újabb évad A Séf meg a többiek című széri...
Kiszámoló  |  2022. november 29. 15:02
Először a kormány meghirdetett egy ingyenes napelem-telepítési pályázatot az Unió pénzéből, amit jó...
MNB Intézet  |  2022. november 29. 10:14
A tudomány kérdéseinek megválaszolására sok esetben statisztikai módszereket veszünk igénybe. A stat...
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?