14 °C Budapest

Új Toyota-casco biztosítás a Generalinál

2009. július 15. 17:32

Rendkívül kedvező biztosítási terméket fejlesztett a Generali-Providencia Biztosító Zrt. a Toyota-tulajdonosok számára. A biztosító társaság és a japán autógyár együttműködési megállapodást írt alá, melynek köszönhetően a Toyotával rendelkező ügyfelek 2009. július 13-tól különleges casco-biztosítást köthetnek.

Az új casco gépjármű-biztosítási csomag számos előnyt kínál a Toyota-tulajdonosok számára. Az új biztosítási forma számos többletszolgáltatást nyújt, amelyek átsegítik a bajba jutott autósokat a balesetet követő nehéz időszakon. Ilyen például a Toyota-biztosítás éjjel-nappal hívható segélyvonala, amelyen azonnal tájékoztatják az ügyfeleket, hogy hol találhatók a legközelebbi szakszervizek, autómentőt küldenek a helyszínre és 100 ezer forintig megtérítik a szállítás költségét is.

Az új casco biztosítással rendelkezőknek a gépjármű javíttatási ideje alatt sem kell nélkülözniük a mobilitást, ugyanis napi 5000 forint értékhatárig, legfeljebb 5 napig az új konstrukció hozzájárul egy csere-gépjármű kölcsönzési díjához is. Ha a tulajdonos autóját egy éven belül ellopják, vagy a jármű totálkárosra törik, az autó vásárláskori értékét térítik meg számára, amely összegből csak az önrész vonódik le.

Minden esetben, amikor a javítás költségéből a minimum önrész levonása lenne indokolt, annak csak a felét kell az ügyfeleknek kifizetni. Ráadásul a javítások során a szakszervizekben kizárólag eredeti, új alkatrészeket használnak, ám ezek értéknövelő hatását - az elterjedt gyakorlattal szemben - a Toyota-casco kedvezményezettjeinek nem kell megfizetniük (avulásmentes térítés). Ha a gépjármű már nem javítható, és az ügyfél újra Toyotát vásárol, akkor a jogos kártérítésen felül a korábbi gépjármű vásárláskori értékének 10 százalékát is visszatérítik.

A Toyota-casco mellé kötött Generali kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással a kötelező biztosítás díja akár 50 százalékkal is csökkenhet.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ilics László, a Generali vezérigazgató-helyettese elmondta: "A Generalinál különösen fontosnak tartjuk szolgáltatásaink kiemelkedően magas színvonalának megőrzését. Nem elégszünk meg azzal, hogy kizárólag a hagyományos gépjármű-biztosítási csomagot kínáljuk. Nagy öröm számunkra, hogy a Toyotával közös megállapodásunk keretében a biztosítási piacon egyedülálló konstrukciót ajánlhatunk ügyfeleinknek."

A Generali Toyota-casco kizárólag a Toyota-tulajdonosok részére kialakított, egyedülállóan kedvező feltételeket kínáló biztosítási termék, amely 2009. július 13-tól a hivatalos Toyota-márkakereskedői hálózaton keresztül vehető igénybe.

PC BLOGGER & PODCASTER
Bankmonitor  |  2024. február 25. 11:30
Milyen súlya van a támogatott hiteleknek? Hol állnak a hitelkamatok, érdemes jobb kamatkörnyezetre v...
Holdblog  |  2024. február 25. 07:09
Az eredetileg a HOLD-hírlevélben bevetett ábránkon a mágikus hetes amerikai tech(hez kötött) papír Y...
MEDIA1  |  2024. február 24. 09:38
A Magyar Bírói Egyesület levélben fejezte ki mélységes aggodalmát Varga Zs. Andrásnak, a Kúria elnök...
KonyhaKontrolling  |  2024. február 23. 20:04
Korábban ígértem, hogy beszámoljak a sabbaticalról, ezért most megteszem. Sajnos a bejegyzés írásána...
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 25. vasárnap
Mátyás
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem