17 °C Budapest

A Genertel felkészült a MÁV ÁBE ügyfeleinek fogadására

Pénzcentrum
2008. július 25. 16:56

A MÁV Általános Biztosító Egyesület közgyűlése elutasította, hogy tagdíj-kiegészítés, pótbefizetés teljesítésével rendezzék az egyesület helyzetét. A PSZÁF arról nyilatkozott, hogy haladéktalanuk kezdeményezni fogja az egyesület biztosítási tevékenységi engedélyének visszavonását. Az új biztosítót kereső autósok nagy része dönthet hamarosan a tavaly év végi kötelező váltási időszak egyik nagy nyertese, a Genertel Biztosító mellett.

Kedvező ár és megbízható szolgáltatások

A MÁV ÁBE ügyfélköre korábban azért döntött az egyesület mellett, mert számukra az kínálta a legkedvezőbb kötelezős díjat. A jellemzően igen ár érzékeny volt MÁV ÁBE ügyfelek a PSZÁF által a közeljövőben kihirdetendő átkötési időszakban az új biztosító választásakor a számukra kedvező díjat kínáló biztosítók valamelyikénél kötik meg új szerződésüket, figyelembe véve a biztosító tőkeerősségét és megbízhatóságát is. A kialakult helyzet nagy valószínűséggel a teljes kötelezős piaci látásmódot megváltoztatja, a novemberi biztosító-váltási időszakban nem csupán a díj fogja meghatározni az ügyfelek döntését, hanem törekedni fognak az olcsó díj mellett a megbízható márka választására is.

Ez a két tényező a Genertel Biztosítót hozhatja ki győztesen a MÁV ÁBE ügyfeleinek jelentős részénél. A Genertel a Generali Csoport tagjaként megbízható, tőkeerős új biztosítója lehet a biztosítót váltó autótulajdonosoknak.

A Genertel Biztosító felkészült az érdeklődők fogadására és a PSZÁF által meghatározott időpont után a szerződések megkötésére.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az egyik legkedvezőbb díj a 30 év fölötti kármentes ügyfelek számára

Mindenkinek érdemes ajánlatot kérnie a Generteltől, kiemelten versenyképes díjra számíthatnak a MÁV ÁBE volt ügyfelei közül a 30 év fölötti, kármentesen vezető ügyfelek, hiszen ezen ügyfeleknek a piacon elérhető kötelezős díjak közül az egyik legkedvezőbb díjat kínálja biztosítónk. A Genertel extra kármentességi kedvezménye 50%-os díjkedvezményt jelent azon autóvezetőknek, akik 2003.01.01. óta - legfeljebb 6 hónap megszakítással - rendelkeznek kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással és a fenti dátum óta nem okoztak kárt.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?