7 °C Budapest

A Genertel felkészült a MÁV ÁBE ügyfeleinek fogadására

Pénzcentrum
2008. július 25. 16:56

A MÁV Általános Biztosító Egyesület közgyűlése elutasította, hogy tagdíj-kiegészítés, pótbefizetés teljesítésével rendezzék az egyesület helyzetét. A PSZÁF arról nyilatkozott, hogy haladéktalanuk kezdeményezni fogja az egyesület biztosítási tevékenységi engedélyének visszavonását. Az új biztosítót kereső autósok nagy része dönthet hamarosan a tavaly év végi kötelező váltási időszak egyik nagy nyertese, a Genertel Biztosító mellett.

Kedvező ár és megbízható szolgáltatások

A MÁV ÁBE ügyfélköre korábban azért döntött az egyesület mellett, mert számukra az kínálta a legkedvezőbb kötelezős díjat. A jellemzően igen ár érzékeny volt MÁV ÁBE ügyfelek a PSZÁF által a közeljövőben kihirdetendő átkötési időszakban az új biztosító választásakor a számukra kedvező díjat kínáló biztosítók valamelyikénél kötik meg új szerződésüket, figyelembe véve a biztosító tőkeerősségét és megbízhatóságát is. A kialakult helyzet nagy valószínűséggel a teljes kötelezős piaci látásmódot megváltoztatja, a novemberi biztosító-váltási időszakban nem csupán a díj fogja meghatározni az ügyfelek döntését, hanem törekedni fognak az olcsó díj mellett a megbízható márka választására is.

Ez a két tényező a Genertel Biztosítót hozhatja ki győztesen a MÁV ÁBE ügyfeleinek jelentős részénél. A Genertel a Generali Csoport tagjaként megbízható, tőkeerős új biztosítója lehet a biztosítót váltó autótulajdonosoknak.

A Genertel Biztosító felkészült az érdeklődők fogadására és a PSZÁF által meghatározott időpont után a szerződések megkötésére.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az egyik legkedvezőbb díj a 30 év fölötti kármentes ügyfelek számára

Mindenkinek érdemes ajánlatot kérnie a Generteltől, kiemelten versenyképes díjra számíthatnak a MÁV ÁBE volt ügyfelei közül a 30 év fölötti, kármentesen vezető ügyfelek, hiszen ezen ügyfeleknek a piacon elérhető kötelezős díjak közül az egyik legkedvezőbb díjat kínálja biztosítónk. A Genertel extra kármentességi kedvezménye 50%-os díjkedvezményt jelent azon autóvezetőknek, akik 2003.01.01. óta - legfeljebb 6 hónap megszakítással - rendelkeznek kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással és a fenti dátum óta nem okoztak kárt.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. február 29. 22:22
A Media1 podcastjának vendége volt Hivatal Péter, a Repropress, a magyar tartalomtulajdonosok közös...
Kiszámoló  |  2024. február 29. 18:17
Apósom nemrég meghalt, ezért csapott arcul a tény, mennyi pénzt lehúznak az emberekről temetés címsz...
Bankmonitor  |  2024. február 29. 17:28
A 2024-ben átalakuló Babaváró hitel és az idén induló CSOK Plusz közös szabálya, hogy szigorú előírá...
Holdblog  |  2024. február 29. 06:09
Az elmúlt három évben sokkal nagyobb sebességbe kapcsoltak a megújulóerőmű-beruházások Európa-szerte...
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem